25 травня 2017 23:45

Ахмед АЛИБЕКОВ: "Перед игрой решили - кто первый забьет, будет праздновать на пьедестале"

Півзахисник «Динамо» Ахмед Алібеков записав на свій рахунок перший забитий м'яч у ворота «Зірки» з Кропивницького.

Після гри він поділився своїми враженнями від матчу:

- Стосовно матчу скажу, що поле було поганої якості, м'яч скакав, і було не дуже зручно грати в пас. Але добре, що виграли останній матч сезону. Для всіх хлопців 1998 року народження це була остання гра за команду U-19. Напевно, могли показати кращу гру, але не у всіх моментах зіграли так, як потрібно. Провели звичайну роботу, спеціально до конкретного поєдинку не готувалися - триває загальна підготовка нас як футболістів. Тож не скажу, що нам сьогодні було дуже важко через невелику кількість футболістів у заявці.

Що стосується мого забитого м'яча, я відкривався під Макса Куліша, хотів, щоб він покотив м'яча під себе, але він зробив простріл, м'яч відскочив до мене, й я в дотик забив. Перед грою ми побачили п'єдестал біля кута поля й домовилися з хлопцями – хто перший заб'є, той попозує на ньому, а Влад Дубінчак, Гіо Цитаїшвілі вдавали, що фотографують.

Перебудовуватися протягом сезону з матчів юнацької команди на молодіжну було легко, оскільки в нас усі команди працюють за однією системою, тож у цьому плані абсолютно жодних проблем немає, адже тренери нам усе розповідають та підтримують. Можливо, в дублі трохи важче, оскільки там потрібно все робити трохи швидше, все ж таки, проти нас грають старші суперники. А в іншому великої різниці я не бачу.

Тепер буду тренуватися з молодіжною командою, якій доведеться провести ще один матч, а потім – відпустка, жодних планів немає, поїду додому до Запоріжжя.