24 травня 2017 17:17
1

"Фан Спорт" стал официальным партнером "Динамо"

Футбольний клуб «Динамо» Київ та міжнародна компанія «Фан Спорт», представлена в Україні мережею наземних залів та онлайн-ресурсом, уклали партнерську угоду.


«Фан Спорт» отримала статус «Офіційного партнера» ФК «Динамо» Київ. Це дає їй право на розміщення свого логотипу на клубній формі, проведення спільних промо-активностей тощо.


Віце-президент із маркетингу ФК «Динамо» Київ Олексій Паламарчук прокоментував співпрацю з «Фан Спорт»: «Гадаю, зайве наголошувати, що у такого відомого та авторитетного на футбольному й не лише просторі бренда, яким є київське «Динамо», достатньо привабливих пропозицій про партнерство. Чому ми зупинили свій вибір саме на «Фан Спорт»? Усе дуже просто: саме ця компанія підійшла найбільш професійно до питання нашого стратегічного співробітництва, отримавши статус Офіційного партнера ФК «Динамо» Київ. Колеги з «Фан Спорт» упевнені в тому, що даний спільний проект стане вагомим внеском у розвиток не лише нашого футбольного клубу, а й українського спорту загалом».


Угоду про партнерство між ФК «Динамо» Київ та компанією «Фан Спорт» укладено на сезон 2017/2018, із можливою пролонгацією на наступні сезони.


"Фан Спорт"


Прогресивна міжнародна компанія, частина багатопрофільного холдингу, який веде свою діяльність у країнах Європи та Африки. В Україні «Фан Спорт» представлена мережею наземних залів: на даний момент до запуску готові 50 наземних пунктів у 6 містах. До кінця року планується запустити понад 300 залів по всій території країни. Головна перевага наземних пунктів «Фан Спорт» - зручне розташування та сервіс високого рівня. Гравці, які вважають за краще робити прогнози на спортивні події онлайн, можуть в один клік зареєструватися на сайті, використовуючи його повну або мобільну версію.

О БК Фан Спорт больше инфо есть тут: http://sportstatist.com/fan-sport-ru/