23 травня 2017 17:08

Владимир ШЕПЕЛЕВ: "Играть за сборную Украины было моей мечтой с детства"

Серед футболістів, яких головний тренер національної збірної України Андрій Шевченко викликав для підготовки та участі у відбірному матчі чемпіонату світу-2018 проти збірної Фінляндії, опинився й Володимир Шепелєв.

Для 20-річного півзахисника київського «Динамо» це дебютний виклик до головної команди країни. Володимир дебютував у матчах Прем'єр-ліги в нинішньому сезоні. На даний момент гравець провів 12 поєдинків за першу команду «Динамо» в чемпіонаті та Кубку України. Також на рахунку Шепелєва 19 зустрічей за юнацькі збірні України віком до 16, 17 та 18 років.

Дізнавшись про потрапляння до списку Андрія Шевченка, динамівець поділився своїми емоціями від позитивної новини:

- Враження найкращі, найприємніші. Хоча повідомлення про виклик до збірної було для мене дещо несподіваним. Заслужив я на нього чи ні - вирішувати тренеру, я же просто виконував свою роботу й намагався робити це добре та показувати свою найкращу гру. Виступати за збірну України було моєю мрією з дитинства.

Як дізнався про те, що потрапив до списку викликаних футболістів? Побачив новину на сайті ФФУ. Для мене було дуже приємною несподіванкою знайти своє прізвище в загальному списку. Першими зателефонували та привітали батьки відразу після того, як самі дізналися.

Що стосується Андрія Шевченка, я з ним особисто ще не спілкувався. Він заходив до нас у роздягальню після деяких матчів чемпіонату України, але розмовляв переважно із Сергієм Ребровим, футболістам же нічого не казав.

В останніх двох матчах чемпіонату потрібно продовжувати грати та віддавати всі сили на полі за свою команду, за свій клуб, а потім уже думати про збірну. Якщо чесно, трохи хвилююся перед від'їздом до її розташування. Сподіваюся, все буде добре.