12 травня 2017 16:14

Легенду "Динамо" наградили "Знаком почета"

В офісі Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) в урочистій обстановці знаменитий динамівець Києва, президент громадської організації «Ветерани ФК «Динамо» Київ» Володимир Мунтян був нагороджений відзнакою Міністерства оборони України - нагрудним знаком «Знак пошани»!

Почесну нагороду разом із наказом за підписом Міністра оборони України, генерала армії України Степана Полторака вручив начальник управління фізичної культури та спорту Міністерства оборони полковник Юрій Фіногенов. «За особистий внесок у справу розбудови та розвитку Збройних сил України, всебічну пропаганду здорового способу життя, військово-патріотичне виховання української молоді , бездоганну багаторічну плідну працю, активну громадську діяльність та з нагоди 70-річчя з дня народження», - повідомляється в наказі.

Володимир Мунтян за роки у футболі заслужив медалі та нагороди найвищої проби, тепер в його багатій колекції є і від Міністерства оборони. «Приємно, що про мене згадали, привітали, - поділився враженнями Володимир Федорович. - Хоча, це так давно було, 25 років тому... У 1992 році я звільнився зі Збройних сил, повернувся в футбол, потім поїхав працювати в Африку. Напевно, ця нагорода в першу чергу пов'язана з моїми виступами на футбольних полях, в «Динамо», за збірну. Кожен із нашої команди заслуговує такої самої шани. Але мені пощастило перебувати саме в рядах Збройних сил України, спершу працював тренером СКА, а потім, маючи 13 років вислуги, був переведений до Київського танкового училища на кафедру фізпідготовки, на спецфакультет з іноземцями. Але там я пробув недовго, повернувся в улюблену професію і продовжив тренувати. Вже на Мадагаскарі, виконуючи інтернаціональний обов'язок, отримав звання підполковника. На будь-якому місці роботи, незалежно від посади, намагався бути нормальною людиною, чесно виконувати свої обов'язки, добре ставитися до людей. А отримувати нагороди завжди приємно, тим більше від військових, які зараз так мужньо захищають країну. Їм хочу побажати здоров'я і якнайшвидшого настання миру на нашій землі».