10 травня 2017 23:16
3

Святослав СИРОТА: "Есть большие претензии относительно того, какую политику "Шахтер" применил для того, чтобы стать чемпионом"

Клубові Ахметова добряче "дісталося".

"Команда "Шахтар" нині сильніша за усіх, і треба це визнати та привітати з перемогою, - сказав в інтерв"ю газеті "Експрес" Святослав Сирота, відомий в минулому воротар, - Футболісти "Шахтаря" заслужили на цей успіх. А от до самого футбольного клубу є великі претензій щодо того, яку політику "Шахтар" застосував для того, щоб стати чемпіоном. Донецький клуб очистив для себе простір, щоб легко стати чемпіоном. Це не мої слова і не моя приватна думка -- це висновок на підставі дій та висловлювань лояльних до гірників експертів та представників клубу, які я послухав і систематизував. Два роки тому усі говорили, що чемпіонат України нормальний. Ніхто не казав, що він сильний і що поганий -- лише нормальний! Потім румунський представник "Шахтаря", який нині працює наставником "Зеніта" і прізвище якого я забув, почав говорити про "недочемпіонат" і про потребу скоротити число команд до дванадцяти. "Шахтар" домігся "обрізання" чемпіонату, використавши лояльних експертів, які вголос казали про те, що в нас не може існувати 16 боєздатних клубів. Отож, вони зменшили кількість команд для того, щоб стати чемпіонами. І тепер ми чуємо риторику прибічників "Шахтаря", що в Україні залишився лише один професійний футбольний клуб. За логікою "Шахтаря", вони спалили за собою землю для того, щоб бути непереможними. Виникає питання: чому "Шахтар" так феєрично радіє, якщо переміг в першості аматорів?!"

ДК обыграло шахтёр в чемпионате? Когда мы в последний раз обыгрывали кротов?
И не надо пиз... сейчас, искать что-то.... Пусть подземельные себя величают как хотят, мне насрать на них и их канал. К сожалению, им в этом чемпионате мы уступали. Вот выйдем, "порвём" их, тогда и будем говорить. Надо сначала на свою игру смотреть. А у нас…
То, что закладывается основание, на не честные победы кротов в будущем, тут согласен.
Шахтер играл игры с дисквалифицированным игроком Фредом.Почему не поднимается этот вопрос?
Не зрозумів суті щодо скорочення та чим це пов"язано з тим, що Шахтар став чемпіоном - ніякого зв"язку не бачу. Шахтар став чемпіоном, тому що на даний час він є як не парадоксально сильнішим за інші клуби України. Не розумію, що змінилося б якщо в нас було 16 команд у вишці? Невже Шахтар не став би чемпіоном? Чи можливо ще 2 команди із першої ліги змогли в нього відібрати оті +14? Впевнений, що ні, тому що по грі Динамо "на сьогодні" слабше, хоч це і болісно звучить))