8 травня 2017 09:51

Тренерский штаб "Вереса" пополнили именитые в прошлом игроки

Тренерський штаб Народного Клубу «Верес» поповнили Олександр ЗОТОВ, Тарас ГРЕБЕНЮК та Микола ЛАПКО. Вони вже приступили до виконання своїх обов`язків – підготовці команди до найближчого календарного матчу чемпіонату проти «Оболоні-Бровар».


Олександр Зотов – народився 23 лютого 1975 року у місті Єнакієве Донецької області. Грав на позиції півзахисника. Виступав за клуби: «Чорноморець» (Одеса), «Кривбас» (Кривий Ріг), «Ворскла» (Полтава), «Металург» (Донецьк), «Закарпаття». Дворазовий срібний призер та дворазовий бронзовий призер чемпіонатів України з футболу. Зіграв чотири матчі за національну збірну України.

Працював головним тренером дубля донецького «Металурга», тренером та старшим тренером команди U-19 кам`янської «Сталі».

Тарас Гребенюк – народився 23 серпня 1971 року у місті Запоріжжя. Грав на позиції воротаря. Виступав за клуби: «Нива» (Вінниця), «Автомобіліст» (Суми), «Металург» (Запоріжжя), де потрапив до списку 50-ти найкращих футболістів в історії, «Арсенал» (Київ), «Металіст» (Харків).

Працював тренером воротарів у мінському «Динамо», «Кривбасі», дніпровському «Дніпрі», «Черкаському Дніпрі» та тираспольському «Шерифі».

Микола Лапко – народився 11 жовтня1976 року у селі Нижнє Висоцьке Львівської області. Грав на позиції захисника. Виступав за клуби: «Карпати» (Львів), «Скала» (Стрий), «Ворскла» (Полтава), «Прикарпаття» (Івано-Франківськ), ФК «Львів», «Металург» (Запоріжжя), «Волинь» (Луцьк).

В той же час, за власним бажанням рівненський «Верес» покинули Богдан Єсип, Роман Пасічніченко та Едуард Столбовий.