6 травня 2017 22:26
3

Андрей ЯРМОЛЕНКО: "После примера Коноплянки стал по-другому воспринимать ситуацию"

Вiнгер "Динамо" Андрiй Ярмоленко в інтерв’ю "Футбол 24" розповiв про ставлення до свого майбутнього.


Про свої досягнення в "Динамо"


– Звик не концентруватися на тому, скільки забив чи віддав. Після перемоги можу порадіти день чи два, а потім намагаюся абстрагуватися і готуватися до наступного поєдинку. Бо в разі, якщо наступного тижня зіграєш погано, про твій хет-трик минулого тижня миттю забудуть. Тому зосереджуюся на справах повсякденних. Так, бажання пограти в сильному чемпіонаті є. Але якщо залишуся в "Динамо" – не розчаруюся. То клуб, про який мріяв з дитинства. У мене ж саме так було. Хтось хотів потрапити в "Барселону", "Баварію" чи "Манчестер Юнайтед", а я марив "Динамо". І ось я тут. Я люблю футбол і вже навчився отримувати задоволення від того, що є тут і зараз. Де б не грав, віддаватиму тренуванням і матчам усі сили. Поки ті сили у мене будуть.

Про приклад Конопялнки


- Почав трохи по-іншому сприймати ситуацію. Тут ти начебто в порядку, все виходить. Але коли переїжджаєш в іншу країну, з іншим менталітетом, з іншим способом мислення людей, з іншим сприйняттям футболу, цю специфіку треба враховувати. Вдома можемо зіграти слабко і нам це пробачать. У топ-чемпіонатах все трохи інакше. Не так уже й легко там себе проявити. Але я до цих труднощів готовий. Люблю працювати, отримую від своєї роботи задоволення.

Про новий контракт с "Динамо"


– Ніколи не шкодую за тим, що вже зробив. Повторюся, отримую задоволення від життя і від того, що роблю на футбольному полі.


Про iнетерес з боку "Валенсії"

– Я таких речей не коментую. Коли трансферне вікно відкриється, сядемо з президентом клубу, агентом і будемо обговорювати, як жити далі. А поки все це – порожні балачки.

Правильно Ярмола мыслить начал.
А то "Севилья, Севилья" - ты и здесь хорошо кушаешь.
"Вдома можемо зіграти слабко і нам це пробачать." Абидна слюшай)))
Вот этого примера я больше всего и боялся для Ярмолы. Нужно смотреть на себя и развиваться, а не сравнивать себя с другими. Хотя с другой стороны есть игроки, отыгравшие всю жизнь в одном клубе и ставшие легендой.