27 квітня 2017 19:31
2

Команда "ПроФутбола" сойдется на футбольном поле со зрителями

У понеділок, 1 травня, на стадіоні «Гідропарк Арена» відбудеться найспортивніша подія цієї весни – матч «Профутболу» та зіркових друзів програми проти команди глядачів 2+2.

У першому товариському турнірі «Профутбол» разом з журналістами та найактивнішими глядачами програми на полі змагатиметься команда зірок «Маестро». Серед запрошених гостей: ведучий «Профутболу» Ігор Циганик, український співак Фоззі та переможець шоу «Голос країни-4» Ігор Грохоцький. Команди учасників очолять футбольні експерти Едуард Цихмейструк, Сергій Нагорняк, Олександр Іщенко та Олег Венглинський.

«Ми вже давно хотіли зустрітися з глядачами 2+2. І ось нарешті така можливість випала. Мета турніру – стати ближчими до наших вболівальників, провести весело час і помірятися силами на футбольному полі, – поділилась враженнями ведуча програми «Профутбол» Олександра Лобода. – Наші журналісти вкотре доведуть, що можуть не тільки говорити про футбол, але й грати».

До команди глядачів увійдуть переможці конкурсу «Профутбол». Імена двадцяти кандидатів можна знайти на офіційній сторінці програми у Facebook. Під керівництвом експертів «Профутболу» вже за кілька днів вони зможуть поборотися за першість на футбольному полі.

Команда «Профутболу» зустрінеться з глядачами 2+2 у понеділок, 1 травня, о 11:00 на стадіоні «Гідропарк Арена».

Тоже мне событие! Эй хлопцы - вломи...подкатик сделайте Цыганику, чтобы так на месяц-два без эфира! :)))
Сховати
FCDKFan, сэр, вы не правы. Циганик таки наш чел. Пусть и не безгрешен, но наш. Зря не позвали представителей ВФ, там есть на кого охотиться.