27 квітня 2017 17:33
13

Ультрас "Динамо": "То, что один человек пришел в маске, которая так привлекла внимание журналистов, не дает им права подписывать под эти действия весь сектор"

Ультрас «Динамо» выступили с заявлением о ситуации, активно обговаривающейся сейчас в украинских и зарубежных СМИ.

- Після матчу Динамо - Шахтар минулого тижня і нашої акції #білашиза низка ЗМІ в гонитві за сенсацією вирішила назвати цю акцію расистською. Журналісти просять підтвердити чи спростувати цей факт, тому аби не витрачати час на кожного, ось позиція нашого руху:

1. На нашій трибуні ніколи не було і ніколи не буде місця толерантності. Але нам не потрібно кожного разу виставляти напоказ свої погляди - всі і так про них знають.

2. Акція #білашиза була присвячена виключно підтримці команди, саме такий посил ми вкладали в напис "100% білий!" на банері, саме так ми пояснювали суть акції футболістам, коли просили їх записати відео з запрошенням на стадіон. Максимум білого кольору, адже це - основний колір команди, і гравці виходили на поле саме в ньому. Акцію "приходь на стадіон в білому" ми розпочали ще кілька років тому, і подібні банери з’являлись на трибуні не раз. Ось вам для прикладу фото за 2013-й рік...

3. Те, що одна людина прийшла на стадіон в масці, яка так привернула увагу журналістів, не дає їм права підписувати під ці дії весь сектор. Якби ми хотіли влаштувати публічну демонстрацію - таких масок на секторі було б дві тисячі.

А любителі сенсацій нехай краще копають в сторону корупції в нашому футболі, бо тема расизму вже трохи приїлась. Висмоктування новин з пальця вже не викликає нічого окрім посмішки. От тільки хтось досі продовжує платити за подібні статті... – гласит заявление на официальной страничке WBC в Фейсбуке.

Для мене, скажу відверто ця стаття чисте виправдовування, але, якщо немає за що, то навіщо?
Наприклад, я не зрозумів по першому пункту взагалі нічого... Які у вас погляди?
Невже насрати на клуб, на його кошти, на його гравців та інших вболівальників клубу це ультрасівські погляди чи принципи вболівання?
Невже у передматчевому відеоролику, щоб запросити вболівальників на стадіон показати фак - це приклад вболівання та рекламна акція для вболівальників і їх запрошення на стадіон?
Ну добре одна людина прийшла в масці, гаразд, але ж не тільки вона співала заборонені пісні та речівки, чи не так?
То до чого, тут ваша нетолерантність про яку начебто повинні всі знати і розуміти, але ви самі не розімієте навіщо це робите?
============
Хлопці з ультрас, скажіть скільки ви привели туди (на стадіон, у свій сектор) своїх дітей?
Кого наказать и за что?
FCDKFan - а ты дальше проходи и не забудь взять дудку и семки )))))
Да кого вы слушаете! Там у большинства если футболочку поднять или рукавчик завернуть еще не такое увидите!!!
Сховати
Что минусуете - правда глаза колет? :) Да летом возле вас проходишь и все видишь, "малюночки" еще те...кого вы обмануть хотите? :)
Сховати
FCDKFan, ти ще ідею подай,щоб у всіх "футболочки поднимали",баран
Сховати
Димас, У дзеркало не завадило б інколи дивитись :)
Якби ви самі платили за ці маски-шоу - ви б їх палили ще до стадіону.
А так Динамо заплатить і вам начхать..
Ви справді думаєте, що це круто, комусь подобається і головне приносить користь клубу ??????
Сховати
Как будто Суркис написал :))))
Действительно. Вся страна видела этого дебила на фанатском секторе, а вы не видели, что ли? Или вы не понимаете, что наличие таких персонажей по соседству бросает тень на всех фанатов? Давайте уже или отрекитесь от фашиствующих и гоните их от себя, или признайте, что вы толерантны к нацикам и они - ваши друзья-товарищи.
Сховати
Ты про типа в маске Путина и свастикой на маске? Если ты про него так тут можно трактовать по разному
Сховати
romiollo, Я про товарища в белом колпаке ККК со свастикой. Путин со свастикой на лбу - тоже не от большого ума, на мой взгляд.
А к чему этот спич, возьмите найдите этого олуха, и накажите, вы же уже оправдыветесь. И что удивительно, вы что заранее не видели его в шапке??, и не знали какие могут последствия для клуба??
Сховати
Trasher, Ты в это веришь? Он один из них.
Ворон ворону глаз не выколет.