25 квітня 2017 14:19

Источник: в Доме футбола три часа говорили, но не было даже протокольной съемки или какого-то финального брифинга

Обозреватель gazeta.ua Ирина Козюпа – о собрании представителей клубов, президента Премьер-лиги и тренерского штаба сборной Украины, на котором обсуждался формат чемпионата.

- "Дискусія про футбол" - на початку квітня в Польщі пройшла зустріч головних людей фуболу. Представники асоціації, екстракласи, тренери, журналісти говорили про майбутнє польського футболу. Вийшла інформативна і цікава розмова. Багато говорили про формат екстракласи, кількість матчів, якість футболу і так далі і таке подібне.

Зустріч була відкритою для преси. Відео на 1.38.35 можна легко знайти на YouTube.

Сьогодні подібна зустріч пройшла в Україні. В Будинку футболу представники команд УПЛ, Шевченко, Павелко, Генінсон три години (!!!) говорили, але за закритими дверима. Тепер по крихтах складаєш пазл з куценьких коментарів учасників. Не було навіть протокольної зйомки чи якогось фінального брифінгу.

Дивно якось виходить. Я добре знаю, що говорив Збігнєв Бонек тренерам команд екстракласи. Але я маю лише загальне поняття про те, що і хто говорив сьогодні на зустрічі в Будинку футболу, хоча три години провела в цьому ж таки Будинку футболу тільки на кілька поверхів нижче.

Якщо дуже коротко: 12 команд, два етапи, в кожному по 2 кола. Ноу-хау - буде плей-офф. Завтра-післязавтра оголосять офіційно, - написала Козюпа на своей страничке в Фейсбуке.