7 квітня 2017 22:17

Президент Примеры рассказал о будущем Романа Зозули

Президент іспанської Примери Хав'єр Тебас прокоментував ситуацію із футболістом "Бетіса" та збірної України Романом Зозулею.


Іспанець відвідав Київ, щоб поділитися досвідом з українською прем'єр-лігою та клубами. Також Тебас провів жеребкування півфіналів Кубка України.

Ультрас "Райо Вальєкано" зірвали оренду Зозулі. Українця звинуватили у фашизмі. Пізніше Роман розірвав контракт з мадридським клубом і повернувся у "Бетіс". Зозуля тренується з командою, але не має права грати за клуб до кінця сезону.

"Ми завжди допомагаємо футболістам, які грають у нашому чемпіонаті. Ми зв'язалися з представниками "Райо Вальєкано" та посольства України. Ми хотіли допомогти владнати ситуацію, щоб контракт підписали і все було добре. Ми намагалися максимально допомогти футболісту.

У нас все прозоро і без підводних каменів. І ніхто не повинен перешкоджати роботі гравця. Жодна група людей не може заважати футболістові виконувати його контракт.

У мене були переговори з Романом. Можу сказати, що в Іспанії вперше трапилась така ситуація. Раніше ми не стикались з подібними випадками. Тому не зовсім зрозуміло, як з нею бути. Сподіваємося, більше таке не повториться.

Думаю, Роман зможе спокійно продовжити кар'єру у "Бетісі" наступного сезону. Все буде добре. Команда зацікавлена в Зозулі", - каже Тебас.