5 квітня 2017 23:13

Николай МОРОЗЮК: "Стандартное положение было наигранной комбинацией"

Захисник «Динамо» Микола Морозюк записав на свій рахунок гольову передачу в кубковому матчі з «Нафтовик-Укрнафтою» (0:1), а після гри поділився своїми враженнями:


- Ви самі бачили, що гра не була легкою для нас. 1:0 – не така впевнена перемога за рахунком, але ми контролювали гру, були моменти для того, аби збільшити свою перевагу. Супернику немає чого було втрачати, вони налаштувалися на поєдинок, але й ми були впевненими у своїй перемозі, що в підсумку й довели на футбольному полі.


- Чи можна сказати, що нова схема, за якою грає команда, продовжує приносити успіх?

- Не думаю, що ми здобуваємо перемоги лише за рахунок нової схеми гри. Після кожної гри, кожного тренування ми робимо певні висновки, коригуємо свої дії в окремих епізодах, що загалом і приносить результат.


- Головний тренер сказав, що на такому полі важко було створювати гольові моменти…

- Так, напевно, на такому полі простіше руйнувати атаки суперника, ніж створювати. У першу чергу думали про те, як прийняти м’яча, обробити його, а вже потім – як загострити гру. Трохи незвично для нас, відчували певний дискомфорт, але найголовніше, що перемогли та крокуємо далі.


- Єдиний гол у матчі було проведено після твоєї подачі зі штрафного…

- Кожне стандартне положення, кожна дія на полі має рано чи пізно приносити результат. Так і в цьому моменті добре, що так усе склалося, адже на кожному тренуванні ми відпрацьовуємо стандартні положення, й це, можна сказати, була награна комбінація.


- За нової схеми в тебе побільшало роботи, потрібно частіше підключатися до атак?

- Напевно, це стосується більшого обсягу бігової роботи, потрібно встигати відпрацьовувати як у атаці, так і в обороні. Фізично сьогодні бракувало свіжості, але це стосується, напевно, не лише мене. Але найголовніше для нас – це позитивний результат.