5 квітня 2017 18:03

Владимир ГЕНИНСОН: "Ситуацию с полем в Полтаве нельзя назвать форс-мажорной"

Президент УПЛ Володимир Генінсон прокоментував скасування матчу Кубка України "Полтава" - "Шахтар".

- Два дні тому ми отримали рапорт інспектора матчу, в якому було написано, що поле в незадовільному стані. Після цього нам були надіслані як відеролики, так і фотографії. На підставі цього ми ще раз провели переговори як з інспектором матчу, так і зі всіма зацікавленими у поєдинку сторонами.

Була пропозиція перенести гру на стадіон "Ворскла" імені Бутовського. Листа "Ворскли" ми отримали, передали його ФК "Полтава", також ми пропонували допомогти і зробити все, що залежить від нас і президента ПФЛ Макарова. Ми спілкувалися, пропонували, але нам справді не пішли на зустріч.

Ми напишемо листа до КДК про те, щоб визнали матч таким, який не відбувся з вини клубу і, швидше за все, КДК вже далі буде приймати рішення. Але цю ситуацію вже не можна визнати форс-мажорною. Всі наперед знали, що матч буде на цьому стадіоні. Більше того, ми це знали ще з минулого року, тому було достатньо часу підготувати поле, - сказав Генінсон.

Раніше повідомлялося, що перенесений матч 1/4-й фіналу Кубка України "Полтава" - "Шахтар" не відбудеться через стан поля на стадіоні "Локомотив".