29 березня 2017 12:49

Рекордный выезд сборной Украины

Шановні вболівальники!

Безумовно, майже всі інформаційні ресурси засвідчили, що матч Хорватія – Україна став рекордним за кількістю українських вболівальників, що підтримали голову команду країни на виїзді. Більш ніж 1 500 вболівальників на гостьовій трибуні хорватського «Максиміру» у Загребі. А точніше – 1708 справжніх шанувальників футболу!

Ми вдячні Новому преміум-спонсору національної збірної команди України з футболу, «Першій приватній броварні», за ініціативу організації масового виїзду вболівальників до Хорватії. Так, в межах проекту «Вірні збірній» автобусами до Загребу вирушило 1079 вболівальників!

Та окрім організованого туру, ще 629 квитків було реалізовано через ресурс Е-sport, колективні замовлення та в касах стадіону «Максимір», що є значним показником.

Федерація футболу України та її партнери щиро вдячні вам, вболівальники, за ті віру та підтримку, що ви подарували нашій команді! Ваша присутність на трибунах стала найкращим підтвердженням того, що, справді, #МиЗбірна! Збірна – заряджена однією метою, готова разом пройти крізь труднощі і гордо нести гучне «Україно»!

Дякуємо, та чекаємо вас 11 червня на матчі Фінляндія – Україна у місті Тампере!