29 березня 2017 12:23

Владимир ШАРАН: "Скорее всего, против "Динамо" будут играть футболисты из молодежного состава"

Главный тренер "Александрии" Владимир Шаран рассказал официальному сайту клуба о ситуации с составом на матч с "Динамо" и целях на сезон.


- В якому функціональному та психологічному стані перебуває зараз команда?

- У нас такий зараз вибір, що ми й самі не знаємо, який буде склад в неділю проти «Динамо». Скоріш за все, будуть виступати гравці з молодіжного складу. Тому, що дуже багато травмованих. Чорній та Запорожан отримали травми в матчі зі «Сталлю», С.Чеботаєв перелом зап’ястя отримав на тренуванні. Леонов впав на коліно, теж травмований. Шендрік у грі з «Дніпром» отримав травму. Путраш потрохи набирає фізичні кондиції. Але теж не готовий. Я думаю, що будемо дозаявляти Мягкова. Але треба нам буде когось відзаявляти. У М.Козака теж проблеми у паховій зоні, невідомо чи зможе він прийняти участь в матчах цього сезону. Ще й Шкіндер травмувався. Поїде на обстеження до Києва. Басов та Сімінін пропускають гру через перебір карток. Цурікову забороняють грати тому, що він належить «Динамо», хоча зарплатню отримує у нас. Я б хотів би попрохати і Сергія Реброва і Ігоря Михайловича Суркіса, дозволити Андрію зіграти в матчі проти “Динамо”.


- Скажіть, будь ласка, які завдання стоять перед командою на завершальну частину чемпіонату?

- Завдання залишається таким, як і в минулому сезоні – потрапити в зону єврокубків. Наш президент завжди ставить завдання, які нам під силу. Він хоче, щоб вболівальники в Олександрії бачили матчі за участтю європейських команд. Хлопці про це знають, їх завдання виходити і працювати на всю силу. Хотілося б, щоб вболівальники нас підтримували, адже зараз не самі кращі часи. Треба їх пережити. А Ваша підтримка стане запорукою наших успішних виступів.