28 березня 2017 13:06
3

Иван ГЕЦКО: "Ярмоленко не является игроком супер-класса"

Автор першого голу в історії національної збірної України Іван Гецко прокоментував гостьову поразку «синьо-жовтих» від команди Хорватії.


Враженнями від цього матчу із «Вголосом» поділився екс-форвард національної збірної України Іван Гецко.


Іван Михайлович, отримали естетичне задоволення від учорашнього матчу?

Не можу сказати, що отримав задоволення. Ми програли, феєричного футболу не показали. Але це було прогнозовано. Чимало наших збірників не має ігрової практики в клубах. І учора це було дуже помітно, був великий перепад. Цим і сказано. Не було моментів, були проблеми на завершальній стадії атак, дуже багато браку.


Хто вам сподобався у складі нашої збірної?

Нікого не виділятиму. Це не пік нашої збірної, її середній рівень гри.


Олег Лужний вважає, що у нас є тільки три гравці міжнародного класу: Степаненко, Хачеріді та Ярмоленко. Погодитеся?

Стосовно Степаненко погоджуюся. Дуже прикро, що втратили Хачеріді. А Ярмоленка я би не виділяв, не є він гравцем супер-класу. Учора він був не найгірший у складі збірної, але і лідером не був, не вів за собою команду. У Андрія не має таких проблем із ігровою практикою, як у Коноплянки. Тобто, він має бути в хороших кондиціях. Але повести за собою команду Ярмоленко не зміг.


Хачеріді ми остаточно втратили?

Не думаю… Хачеріді потрібно порозумітися із головним тренером. Як на мене, Євгена потрібно повертати чим скоріш на поле. Він дуже талановитий захисник. Кращого у збірній у нас не має.


Олег Петренко

А сам Гецко, видимо, игрок уровня как минимум Бейла. Молчал бы уж, Ярмоленко его (того Гецко, на пике) на голову класснее.
Чому всі мовчать що Пятов який рік поспіль тягне нашу збірну? Якби не голкіпер, який тягне неймовірні м'ячі, ми б не перемагали в відвето нічийних матчах(яких в нас переважна більшість) і були б розгроми від грандів. І Пятов відверто помилявся лише в товарняках, а в офіційних матчах, починаючи з Євро 2012 не пригадаю за ним помилок в матчах збірної.
Маразм крепчал. Оказывается, Степашка - игрок международного класса. Не, ну если оценивать класс по грязной игре, то конешно...