24 березня 2017 15:09

На матче Хорватия - Украина ожидается рекордное количество украинских фанатов

Николай Васильков, спортивный журналист, советник главного тренера сборной Украины по футболу Андрея Шевченко в своем Facebook о новом фан-движении "Вірні Збірній".


"Вірні Збірній - то новий Фан-рух, створений за ініціативи преміум-спонсора нашоі збірної - компаніі Перша приватна броварня - та за підтримки ФФУ, і за яким відбувся безпрецедентний виїзд фанатів з Києва до Загреба. Я порахував на Google Earth, відстань, яку покрили декілька десятків автобусів - 1500 кілометрів. У дорозі фанати, а також і журналісти, перебували 28 годин.


Вони проїхалися територією трьох країн - України, Угорщини та Хорватії. Про українських фанатів з Вірні Збірній написали у журналі Sportske Novosti з Андрієм Шевченком на обкладинці. І ось ця трибуна, яка на фото зараз порожня за спиною головного тренера збірної України, північна трибуна стадіону Maksimir буде заповнена ними - півтора тисячами уболівальників. Їх підтримають ті, хто самостійно приїдуть/прилетять із Німеччини, Австралії, Швеції, Аргентини і решти країн, де живе діяспора. Загальне число українців, що наживо побачать гру Хорватія-Україна, прогнозують більше 1600 душ. Якщо так станеться, це буде рекордом відбірних циклів для виїзних поєдинків головної команди країни в Европі, так званого у нас "дальнього зарубіжжя".