22 березня 2017 21:08

Под эгидой ФФУ пройдет чемпионат Украины среди военослужащих

У «Будинку футболу» відбулася спільна робоча нарада в якій взяли участь, як представники ФФУ, так і керівники структурних підрозділів органів управління силових відомств України, а саме: Міністерства оборони, Генерального штабу Збройних сил України, Державної прикордонної служби України, Служби безпеки України, Національної гвардії, Національної поліції та Управління державної охорони, що відповідають за організацію та проведення спортивних заходів та фізичну підготовку в підпорядкованих установах.

Головною метою цієї наради було обговорення формату проведення всеукраїнських змагань з футболу серед команд силового блоку України, до складу яких входять гравці, що захищали та продовжують захищати нашу державу на Сході країни та отримали статус учасника бойових дій. Обов’язковою вимогою до учасників є бути діючим військовослужбовцемю
Було вирішено, що в стислі терміни повинно бути опрацьовано Положення про змагання, погоджено зі всіма керівниками силових відомств та затверджено в Міністерстві молоді та спорту України. Після чого змагання розпочнуться по всій території України.