16 березня 2017 19:05
1

Алексей ЧИЧИКОВ: "После победы над "Динамо" нам не простят неудачу в Полтаве"

Гравець кропивницької «Зірки» Олексій Чичиков, в інтерв’ю клубній прес-службі, розповів про підготовку до протистояння з його колишньою командою ‒ полтавською «Ворсклою».

- Олексію, в якому настрої команда готується до «Ворскли»?

- Ми вже відійшли від гри з «Динамо», ейфорія, можна сказати, пройшла. Тому зараз ми найсерйознішим чином налаштовуємося на наступний поєдинок, адже розуміємо, що після перемоги над киянами, нам не пробачать невдалого результату. Тож, зараз ми працюємо й викладаємося на тренуваннях на повну.

- Ти відчув, що ви подарували місту справжнє свято?

- Звичайно. Можна сказати, що для міста та вболівальників ми зробили дуже велику справу. Я думаю, ніхто не очікував нашої перемоги, але ми довели, що здатні творити такі історичні результати. Головне, щоб тепер матчем із полтавчанами не зіпсували настрій.

- Напевне, перемогою над «Динамо» ви реабілітувалися за те, що не змогли ввійти до першої шістки?

- Було прикро, що ми не виконали завдання. Шкода, що не змогли переграти «Дніпро», хоча, я вважаю, матч був цілком виграшний для нас і ми просто зобов’язані були здобути три очки. Далі програли «Сталі» ‒ 0:3. Тож, дійсно, протистояння з «Динамо» було нашим шансом реабілітуватися перед уболівальниками. І нам удалося не лише показати хорошу змістовну гру, а й виграти, що, безумовно, позитивно відбилося на настрої команди.

Чичиков? "Мёртвые души"?