28 лютого 2017 17:48
5

Жуниор МОРАЕС: "Я рассматривал разные варианты, но предложение из Китая оказалось самым интересным и подходящим"

В останній день зими нападник київського «Динамо» Жуніор Мораес на правах оренди перейшов до китайського клубу «Тяньцзінь Цюаньцзянь», який виступає в Суперлізі.


Захищати кольори нової команди наш футболіст буде до закінчення нинішнього сезону.

- Вважаю, це хороший варіант для мене, - сказав Жуніор Мораес після того, як усі формальності були залагоджені. - Так склалися обставини, що я розглядав різні варіанти, і пропозиція з Китаю про оренду до кінця сезону виявилася найцікавішою і підходящою. Це популярний і перспективний футбольне напрямок, новий ринок, який в останні роки дуже активно розвивається. У місцевій Суперлізі виступає дуже багато видатних футболістів європейського і світового рівня, що робить чемпіонат Китаю дуже цікавим. Цей варіант влаштував обидва клуби і мене, тому вирішили здійснити мій перехід. У Китаї хороші умови для роботи, і мені цікаво спробувати свої сили в цьому чемпіонаті, це серйозний виклик для мене. Я вдячний керівництву «Динамо», яке пішло мені назустріч, зокрема, президенту клубу Ігорю Суркісу, який врахував не лише умови контракту, але і з розумінням поставився до моїх особистих обставин, і посприяв цьому переходу.

Незалежно від того, як складеться моя подальша кар'єра, хочу сказати, що провів в «Динамо» прекрасні півтора року, і буду з теплотою згадувати цей час. Дякую за підтримку київським уболівальникам, я намагався грати для них, робив це з усією душею і всім серцем.
Вражаюче. .. Я б сказав приємно не очікувано, приємна новина...
Я його в Динамо не бачив... ну не подобаються мені такі форварди))
Давно хотів щоб його віддали кудись в оренду, після 5-ти матчевої дискваліфікації чекав, що віддадуть в оренду, але щоб в Китай - неочікував
Учитывая их финвозможности: 45 млн за Калинича,30 млн за Бакку, там нужно очень много за весну забивать, чтобы остаться на постоянный контракт при лимите в 3 легионера не из Азии. Все равно летом клуб возьмет миллионов 50 и пойдет на европейский рынок покупать очередную забивную звезду. Так что Жуниору прийдется из штанов выпрыгивать весной :-)
А как туристу безусловно Жуниору будет интересно. Портовый город, 14 млн населения!
http://www.chinatrips.ru/fileupload/guide/attraction/110201110758350.jpg
http://www.chinatrips.ru/tianjin/attraction.html

Пожелаю удачи! Будет повод посмотреть китайский чемпионат.
ушел на 3 месяца,а прощается как навсегда,наверное у китайцев есть право выкупа.
Сховати
hohol_ua, і сподіваюсь не менше ніж за десятку.
На старость капусты нарубит,при не особо выдающихся талантах!