24 лютого 2017 21:07

​Игорь Цыганык: "Ситуация в Днепре – следствие несильного менеджмента клуба"

Ведущий программы "Про футбол" на канале ""2+2" Игорь Цыганык в интервью прокомментировал особенности менеджмента "Днепра":


— Не знаю, як було 20 років у «Дніпрі». Я можу сказати за останні кілька років. У «Дніпрі» специфічна система керування, вона авторитарна. Ніхто не приховував, що рішення приймаються переважно однією людиною. У нас багато таких клубів.


Напевно, генеральні директори у таких історіях стають заручниками. Іноді генеральним директорам вдається переконати власників клубу в своїй доцільності та в тому, що вони можуть щось робити.


Іноді, зокрема Андрій Вікторович Стеценко вибрав політику безамбіційності і абсолютного солдатського вишкілу. Сказали — зробили. Для чого щось вигадувати, якщо тобі скажуть — і ти зробиш? Я вважаю, що це не зовсім правильно. Все одно потрібно шукати компроміси.


У нас власники клубів приділяли своїм футбольним клубам по 15 хвилин на день. Генеральні директори приділяють практично весь час, і вони краще знають ситуацію.


Та ситуація, яка склалась у «Дніпрі», думаю, наслідок не надто сильного менеджменту дніпропетровської команди. Тобто ніхто не хотів втручатись у справи, ніхто не хотів нічого пропонувати".