22 лютого 2017 10:43
5

Юрист: "УЕФА может запретить всем украинским клубам играть в еврокубках"

Про такий розвиток подій заговорив відомий футбольний юрист Дмитро Коробко


"Карпати" відкрили ящик Пандори, - сказав Плюс Спорту Дмитро Коробко, - Уже завтра будь-яке рішення ФФУ може бути опротестовано в якомусь районному суді України. УЕФА на таке очей не заплющить, тому почне діяти, аби інші команди не ішли шляхом "Карпат". Порушення серйозне, бо, фактично, держава втрутилася у футбол, що суперечить усім нормам ФІФА та УЕФА. І якщо говорити про наслідки, то вони можуть бути серйозніші: УЕФА може заборонити усім нашим клубам виступати в єврокубках або призупинити членство ФФУ. У подібних ситуаціях УЕФА не матиме справи з "Карпатами", а з ФФУ. До Києва надійде сигнал із Швейцарії, мовляв ви маєте впоратися з клубом-бунтівником. І якщо федерація не впорається, то дістане санкції від УЕФА".

Нагадаємо, що "Карпати" виграли справу проти ФФУ у Франківському суді Львова і порушили всі номи ФІФА та УЕФА, які вимагають, щоб держава не втручалася у футбольні справи.

Новина висосана з пальця. На початку йдеться про втручання держави в футбол , а в смому тексті про це ні слова..
Питання більш риторичне... і саме до юриста Коробки...
А чим держава в особі Франківського суду м. Львів втрутилася в справи футбольні?
...при цьому, сам юрист Коробка не навів інформації щодо суті справи та яке рішення і з приводу чого було винесено.
Так само не навів інформації, які саме "всі норми" ФІФА та УЕФА були порушені?
Сховати
карузо312, нет смысла дублировать то, что уже было. Всем известно по поводу чего идут разговоры. Даю наводку: ищите по тегу "карпаты" и "гудыма".
Сховати
Javdet, та яка різниця... ну судяться люди між собою...судяться в різних інстанціях... і що?
...до чого тут втручання держави у футбольні справи?
Сховати
карузо312, судятся клуб и футболист. Они решают чисто футбольные дела в суде общей инстранции, что запрещено. Это ответственность ФФУ. Хотите играть в мире? - играйте по общим правилам. Не нравятся правила - играйте в своем чемпе без еврокубков, ЧМ и ЧЕ. Все просто.