20 лютого 2017 13:15
8

Где и как смотреть трансляцию матча Юношеской лиги УЕФА "Аякс" - "Динамо"

21 лютого відбудеться довгоочікуваний матч 1/8 фіналу Юнацької Ліги УЄФА, в якому київське «Динамо» зустрінеться з «Аяксом».


Волею жереба «Динамо» випало зіграти на виїзді, матч відбудеться в Амстердамі, тому підопічним Юрія Мороза, які заслужили любов численних уболівальників успішними виступами на груповому етапі турніру, доведеться грати не в рідних стінах.

Тим не менше, любителі футболу в Україні зможуть побачити цей матч у прямому ефірі. ФК «Динамо» досяг угоди з приймаючою стороною про трансляцію поєдинку. Згідно з правилами УЄФА, матч не може бути показаний на клубному каналі в YouTube, тому трансляція буде доступна на офіційному сайті «біло-синіх». Між клубами досягнуто принципову угоду про повноцінну якісну трансляцію десятьма камерами, і в даний момент узгоджуються лише технічні деталі.

Таким чином, наші вболівальники зможуть бути подумки з командою, тримати кулаки за «біло-синіх», і, сподіваємося, ця енергетика передасться нашим хлопцям!
У вівторок, 21 лютого, початок – 19:00 за київським часом.
Сховати
sbodnya, спасибо.
Уже столько новостей на эту тему и хоть бы где-то написали время начала трансляции.. Прийдётся на официальном сайте искать.
Сховати
И правда, четыре абзаца текста, а самого главного не написали:-)
хвутбольним аналам пенісова по самий корень засадили!!!!
от за це "+", в попередню новину не встиг втиснути: "а керівництво могло б і домовитися"
УРА!!! вот это отличные новости :)
МОЛОДЦЫ!!!