12 лютого 2017 14:43

Алексей ДИТЯТЬЕВ: "Не могу сказать, что уже ощущаю себя игроком основы"

Центральний захисник Олексій Дитятьєв дуже швидко та гармонійно влився в новий колектив. Він не тільки запам’ятався в обороні власних воріт, але й в атаці, під час стандартів.


«Тут дуже хороший колектив, багато молоді. Кількох хлопців знав раніше, але, зрештою, у мене ніколи не було проблем з адаптацією. Де б я не грав, зі всіма знаходив спільну мову. І «Карпати» не виняток».


Цікаво, що Андрія Нестерова я не знав особисто. Тобто мені було відомо, що він також з Херсонщини, але не більше. Тепер зі своїм земляком ми більше спілкуємося ну і на полі, сподіваюся, щільніше працюватимемо».


«Наразі не можу сказати, що вже відчуваю себе гравцем основи, але сподіваюся, що тренер оцінить мою роботу і в майбутньому буде на мене розраховувати».


«Найбільше пригадуються ті матчі, які команда виграла. Кожна перемога додає позитиву до загальної скарбнички. Так, я дуже люблю забивати, при першій можливості допомагаю форвардам на стандартах. Але головне забивати не на зборах, а в чемпіонаті» – підсумував захисник «Карпат».