2 лютого 2017 18:36
2

Посольство Украины в Испании про травлю Зозули: Это гибридная война

Дипломати вже звернулися до ФФУ і готують звернення у футбольну лігу Іспанії.


Посольство України у Королівстві Іспанія надаватиме підтримку Роману Зозулі через патову ситуацію з його трансфером до "Райо Вальєкано".


Про це розповів посол Анатолій Щерба у коментарі ТСН Проспорт.


Роман може залишитися без ігрової практики, адже не може бути заявленим ні за "Бетіс", у якого права на гравця, ні за іншу команду до кінця сезону.


"Ми працюємо у цьому плані, але поки ще недостатньо інформації. Уже звернулися до нашої федерації (ФФУ – ред.), щоб отримати від них підтримку.


Підтримка з боку посольства надається і буде надаватися. Вплив буде, але ефективність залежить від багатьох факторів.


Сьогодні звернемося до футбольної ліги Іспанії. Поки що не можемо зв'язатися з Романом, його телефон не відповідає, хочемо організувати разом з ним захід.


Ці акції - вони керовані, це є частиною гібридної війни, це не якась акція, яка виникла на рівному місці. Впевнений, що сплановано. Одразу з'явилося все: відео його конфлікту ще у "Дніпрі", скріншоти коментарів.


А для чого робиться вся ця війна? Щоб досягти своїх цілей – дискредитації України.


Треба підтримати Романа. І доводити, що допомога армії, яка бореться за цілісність країни - це дуже патріотично, а не переводити у площину, яку намагаються деякі сили", - прокоментував Щерба.

Крім того, посольство координуватиме дії щодо звернення до футбольної ліги Іспанії разом із клубом Романа "Бетісом"


Команда наразі готує звернення разом із юристами.

Да вы что? - Игрок на пол года без практики остался, потому что вы "працюєте". Звернення они готовят, блин. Готуны, елки-палки. Нет слов. Звезнення хоть до конца августа подготовите, или у Зозули есть риск еще пол года потом не играть?
Сховати
lion_ts, нуу, чего не говори а раньше бы ещё бы и сами Зозулю послали нах.. и наше посольство, и МЗС и др.