1 лютого 2017 12:44
7

Источник: в контракте Ракицкого прописаны штрафные санкции за употребление алкоголя и наркотиков

Ракицький є чи не єдиним гравцем Шахтаря, в контракті якого прописані штрафні санкції за вживання алкоголю та наркотичних речовин.


Один з найбільш вискооплачуваних гравців донецького Шахтаря Ярослав Ракицький має чи не найбільші проблеми з дисципліною у команді.


Чемпіон отримав інсайдерську інформацію про контракт Ракицького у Шахтарі, що був перепідписаний у травні 2014 року.


Згідно цього документу випливає, що Ракицький є чи не єдиним гравцем, у контракті якого прописані штрафні санкції за вживання алкоголю та наркотичних речовин.

У додатку до контракту Ракицького чітко прописано, що якщо футболіст за час дії контракту буде пійманий на вживанні спиртних напоїв (не менше 0,2 проміле) та наркотичних речовин, то, розпочинаючи з цього моменту, його заробітна плата у Шахтарі буде складати 1 054 730 грн з урахуванням податку.


Чемпіон вже писав, що Ракицький у Шахтарі отримує 5 млн 400 гривень на місяць без податку. Якщо вирахувати з цієї суми податок, то виходить, що Ракицький за свої слабкості може втратити 75% місячної зарплати.

Також у документі зазначається, що Ракицький при першій вимозі клубу має здати аналіз на вміст алкоголю у крові, а якщо він цього не зробить, то відразу буде визнаний винним у порушенні умов контракту. Тобто, все як з ДАІ та порушниками, що вживають алкоголь за кермом.


Як стверджує джерело Чемпіона у Шахтарі, Ракицький та алкоголь крокують разом ще з його юнацьких років. Пізніше у цю "компанію" додалися і наркотики. Таке захоплення Ракицького залучило увагу і Ріната Ахметова, який мав не одну розмову з футболістом на предмет його перевиховання.

Отже, нині Ракицький - під пильною увагою служби безпеки та лікарів Шахтаря, навіть у Києві.

А про "чи не єдиним" є підтвердження? Чи це просто в "Чемпіоні" так вирішили?
Сховати
Такубоку, "Вы считаете, что это случайно?! Я так не думаю!" (с)
Сховати
Кепа, я з Ракицьким особисто не знайомий. Цілком імовірно, що він і алкоголік, і наркоман, і сєпар, але доказів цьому, крім старих фейків і таких от "сенсаційних" статей, не було. В даному разі я просто піддаю сумніву професіоналізм авторів видання "Чемпіон" - безвідносно до моральних чи ігрових якостей сабжа.
Сховати
Такубоку, они на нас больше дерьма вываливают. Дай народу с рахита постебаться))
ярик фукич ннада?
Взагалі не здивувало!
То-то у него взгляд дауна-переростка))