24 січня 2017 00:12
2

"Динамо" в Испании: Мораес вернулся в общую группу, Попов восстанавливается после травмы

У суботу та неділю київське «Динамо» провело свої перші матчі на контрольному зборі в Іспанії, здобувши дві впевнені перемоги – над «Санкт-Паулі» (3:1) і «Тяньцзинь Теда» (3:0).


Після двох ігрових днів, коли «біло-сині» грали на фоні навантажень, на гравців чекав полегшений день. У понеділок команда провела одне тренування у Футбольному центрі Марбельї – ранкове, а ввечері у розкладі значилося теоретичне заняття.

Ранкове тренування на полі носило відновлювальний характер. Половину заняття гравці провели за одною з улюблених вправ – грою у теніс-бол. 25 польових гравців, яким склав компанію Сергій Федоров, розбилися на вісім команд та зіграли на чотирьох полях для «футбольного тенісу».

Голкіпери зіграли два на два на ще одному, п’ятому майданчику, причому на їх полі сітка висіла значно вище, ніж на всіх інших. Особливо напруженим вийшов матч між командами Ярмоленко – Сидорчук – Морозюк та Хачеріді – Гармаш – Рибалка. Рівна боротьба точилася до останнього, але врешті з мінімальною перевагою перемогли Рибалка, Гармаш та Хачеріді.

Решта заняття була присвячена відновлювальним вправам для різних груп м’язів.


До загальної групи повернувся Жуніор Мораес, який займався за окремою програмою протягом двох ігрових днів через м’язовий спазм, отриманий в результаті крепатури на фоні навантажень. Лікарі у якості превентивної міри не рекомендували Жуніору брати участь у цих двох матчах, але він інтенсивно працював під керівництвом тренера з фізпідготовки.

Єдиним, хто займався окремо, був захисник молодіжки Денис Попов, який прибув із розташування «молодіжки» і вже кілька днів відновлюється під наглядом лікарів та реабілітологів першої команди.

До слова, сама молодіжка сьогодні ввечері тренувалася у Футбольному центрі Марбельї. Саме там проведуть свої ранкові заняття обидві команди і завтра. На «основу» чекає насичений день, який складатиметься з двох тренувань на полях футбольного центру, і з якого, по суті, розпочнеться насичений другий тиждень підготовчого збору.
Я уж было подумал, что Горан))
Я уж было подумал, что Горан))