23 січня 2017 20:33
2

Роман Бебех обвинил вице-президента ФФУ Шкребу в способствовании спекуляциям по продажам билетов на матчи сборной

Журналіст телеканалу 2+2 Роман Бебех відповів віце-президенту ФФУ Олегу Шкребі на звинувачення в замовному характері розслідування про роботу компанії "Україна Футбол Інтернешнл".

- Як автор сюжету про темні схеми компанії “Україна футбол інтернешнл” маю відповісти на закиди віце-президента ФФУ.

1) Просимо Вас розкрити бухгалтерію “УФІ” та показати як ви звітували перед фіскальними органами по матчах збірної, які зазначені в матеріалі.

2) Особливо подобається формулювання з інтерв’ю: “Он утверждал, что у них есть информация об отчете УФИ за билеты, хотя такой отчетности в природе не существует, ни одно предприятие не отчитывается по билетам». Виходить, що «УФІ» окрема країна і не маєте ні перед ким звітувати?

3) Добре пам’ятаю як після ажіотажно-скандального матчу плей-офф Україна-Словенія, коли на руках у спекулянтів були тисячі квитків, ми просили Вас показати схему розподілення квитків. На що Ви відповідали, що це закрита інформація. За той скандал, перекриті дороги у Львові ніхто так і не відповів. Тоді ми купили у перекупників більше 20 квитків і хотіли просто перевірити з якої квоти вони опинились у спекулянтів. Але людям з “УФІ” не хотілось ризикувати та розкривати інформацію. Ніхто не сумнівається чому.

4) Я здивований, що Ви вирішили щось відповідати. Ваш стиль не роздмухувати багаття, а почекати поки воно затухне. Бо забагато скелетів у шафі “УФІ” – маніпуляції з квитками, чеське та кіпрське коріння компанії, а ще було б цікаво перевірити як ви співпрацювали з “Спорт Лайн Тревел”. Вам дозволяли це робити. Але часи змінились і Ви маєте зрозуміти, що ми стомились від створеного Вами безладу, - написав Бебех на своїй сторінці в Фейсбуці.

Удивил! Силён, респект.
Сховати
D man, сам в шоке от Бебеха))