16 січня 2017 18:14

Легионеры присоединились к "Динамо" в Испании

Рівно о 9:00 чартерний рейс номер 7737, слідуючий за маршрутом Київ – Малага, здійнявся у небо над аеропортом «Бориспіль».


Політ тривав трохи більше чотирьох годин, і на початку першої за місцевим часом (різниця з київським становить одну годину), літак зробив коло над мальовничим узбережжям Коста-дель-Соль і приземлився в міжнародному аеропорту Малаги, яка зустріла «біло-синю» делегацію сонячною погодою.

Час у польоті футболісти провели традиційно – книги, музика та фільми на смартфонах і планшетах, багато гравців, як зазвичай, віддали перевагу сну, адже підйом був досить ранній, натомість більшість радо спілкувалися зі своїми друзями після розлуки, пов'язаної з відпускою.

В аеропорту Малаги на делегацію вже чекав Крістіан Маховські, який разом із першою командою відправився до готелю Westin La Quinta. У свою чергу, організаційними моментами динамівської молодіжки у найближчі два тижні займатиметься колега Крістіана Стюарт, який супроводжував команду до Gran Hotel Benahavis.

Молодіжка вирушила до Іспанії з Києва у повному складі, а перша команда возз’єдналася вже в готелі, де до партнерів по команді приєдналися легіонери – Домагой Віда, Дерліс Гонсалес, Віторіну Антунеш і Жуніор Мораес.

У програмі обох команд після прильоту значиться обід, відпочинок і вечірнє тренування.