16 січня 2017 10:58

Доктор "Динамо": "С Блохиным работалось очень легко и приятно, как и с Ребровым. Сергей Станиславович - человек и тренер новой формации"

Лікар «Динамо» Леонід Миронов в ексклюзивному інтерв'ю «Футбол24» розповів про те, з ким із тренерів команди йому працювалося найкомфортніше, а також про ситуацію зі страшною травмою Олега Гусєва в матчі з «Дніпром».


Про те, з яким тренером було працювати найкомфортніше: Із Сьоміним мені було важкувато працювати. Він мене не сприймав. Можливо, тому, що за час першої каденції в "Динамо" звик до інших лікарів. Із Блохіним працювалося дуже легко та приємно, як і з Сергієм Ребровим. Сергій Станіславович – людина і тренер нової формації.

Про Газзаєва: Так, я чув від своїх колег, що пан Газзаєв давав дуже велике фізичне навантаження. Через це виникали великі конфліктні ситуації, а в гравців були серйозні проблеми зі здоров’ям - травми, рецидиви незалікованих травм. Та й узагалі Газзаєв був дуже специфічним тренером із відповідним прикрим характером.

Про інцидент із Олегом Гусєвим у Дніпропетровську: Було не те, що страшно, а дуже тривожно. Особливо в перший момент, коли Олег отримав удар у голову. У той момент я не чергував на лаві, а сидів на трибуні. Коли побачив, як Гусєв впав, зірвався зі свого місця і одразу побіг на поле. Перед очима промайнув страшний епізод із Перхуном, у голову лізли всілякі нехороші думки. Але коли підбіг до Олега, то зрозумів, що, дякувати Богу, найгіршого не сталося. Обійшлося дуже потужним нокдауном і струсом мозку.


Олег Бабій