29 грудня 2017 10:15
8

Официально: Леднев подписал новый контракт с "Динамо"

Плідно провів перші для себе півроку в «Динамо» 18-річний півзахисник Богдан Лєднєв.


Після укладення угоди з «Динамо» в липні 2016 року, Богдан заслужив місце в стартовому складі, віддячивши за довіру яскравою грою і забитими м'ячами. У чемпіонаті U-19 Леєднєв став найкращим бомбардиром «Динамо», забивши в 9 матчах 8 м'ячів. У Юнацькій Лізі УЄФА на рахунку динамівця 6 м'ячів з 6 іграх, за цим показником він в квартеті найкращих серед усіх учасників турніру.

Логічним виглядає підписання ФК «Динамо» (Київ) нової угоди з Богданом Лєднєвим, яка розрахована до 31 грудня 2020 року.
Толковые будут фланги, Леднев и Янаков.
За этим парнем ,как и за Коваленко,Бесединым,Борячуком будущее сборной Украины.Я удивлен почему до сих пор Леднева нет в составе молодежной сборной до 21г.И еще ,будете меня минусовать,но я выскажу свое мнение,Головко слабый тренер.Имея таких исполнителей в молодежке мы провалили отбор и его еще оставили тренером.Есть у нас Юрий Мороз,есть Валера Кривенцов вот кто должен возглавлять молодежку
Сховати
Фан кротов, якраз Головко почав викликати молодь на заключні матчі відбору (перемога над Францією і Шотландією), а старт провалив Ковалець. І гравці були інші.
Лучший игрок Украины до 19 лет
Сховати
Фан кротов, 100%
Да, если Вы о паспорте
Сховати
cap, спасибо, зачем минусовать, я просто не знал.
Скажите он украинец??