23 грудня 2016 22:56
6

Александр Рыбка покидает "Динамо"

Підійшов до завершення контракт із київським «Динамо» голкіпера Олександра Рибки. Гравець отримав статус вільного агента.

Олександре!

Дякуємо тобі за роки, проведені у складі нашого клубу!

Ти завжди поєднував у собі найкращі якості воротаря – впевненість, надійність, спокій та рівновагу.Не один раз ти рятував ворота нашої команди у вирішальні моменти, на радість тисячам уболівальників.

Двері «Динамо» завжди були для тебе відкритими, клуб охоче допоміг і підтримав тебе у найскладніший період твоєї кар’єри, за що ти віддячив самовідданою працею на тренуваннях і готовністю у будь-який момент вийти на поле і допомогти команді.

Яскравим свідченням твоєї успішної кар’єри у нашому клубі є почесні трофеї та нагороди, які ти здобув, виступаючи за «Динамо», ставши чемпіоном України, володарем Кубка та Суперкубка України.

З повагою,

Президент ФК «Динамо»

Ігор СУРКІС

Вопрос не о балласте. А о судьбе Динамо! Каким его видит суркис и видит ли вообще! Пример товарища Бени вдохновляет на «новые подвиги» в области «кидалова» и все мысли направить на «спасание» СВОЕЙ рубахи!
Следующие в списке динамовцы, которые, по мнению суркиса получают «много»! Каждый может этот список составить по своему усмотрению!
Сховати
Николай, Из-за национализации "Приватбанка" братья Суркисы потеряли до 300 млн долларов, - "Зеркало недели"
http://censor.net.ua/news/420864/izza_natsionalizatsii_privatbanka_bratya_surkisy_poteryali_do_300_mln_dollarov_zerkalo_nedeli
От і обіцяне позбавлення "баласту" - СаШо, Гусєв, Селін, тепер Рибка. ще залишилось кудись всунуть Антунеша, Федорчука, Гладкого і спокійно догравать чемпіонат
Кто-то знает почему его списали? Вроде ж еще не стар, и ловил за шифорот по меньше Рудька так точно
Сховати
psv, ЗП відносно велика.
-язь. Было бы за что благодарить, а двери в клуб должны были закрыться навсегда после того как он зарекомендовал себя кротошлюхой.