16 грудня 2016 15:40
6

Александр ЗАВАРОВ: "Мне больше нравится Месси, потому что по манере игры он похож на меня"

Один з найкращих футболістів світу у 1986-му році прокоментував "Золотий м"яч" Роналду.


"Роналду - це професіонал своєї справи, плюс грає в одному з найкращих клубів світу "Реалі", завжди перебуває на виду, - каже "Експресу" легендарний динамівець Олександр Заваров. - Він завжди тримає себе у відмінній формі. Ну а вирішальним у виборі на його користь стало те, що він у складі збірної Португалії став чемпіоном Європи.

І хоча у фіналі він зламався, його вклад у цю перемогу величезний. Чи справедливий цей вибір? Швидше за все так. Хоча на мою думку цьогоріч більше достойним цього визнання був француз Грізманн. Але я приймаю вибір на користь Роналду. Це дійсно феномен.


Хто кращий Роналду чи Мессі? Та це обидва супер-футболісти. Хоча мені особисто більше імпонує Мессі, бо він за манерою гри схожий на мене (усміхається). Обводка, дриблінг, нестандартні рішення... Роналду більше забивний футболіст, силовий...".

Звичайно, все велике краще бачиться здалеку, тобто з часом, але Заваров забуває, що після нього такі слова цілком справедливо могли би сказати Маркаров, Оганесян, Кіпіані, Мостовий і нвіть Леоненко... з бодуна.
Сховати
ALud, Справедливости ради надо сказать, что никто из вышеперечисленных в дриблинге с Заваровым сравнитья не мог даже близко.
Захаров реализовался процентов на 70. Если бы попал ,как Месси с 12-13 лет в ту же Барсу да в нынешние времена, феерил бы не хуже . Только с Месси вообще конкурировать невозможно. Столько лет на высочайшем уровне ,столько матчей за сезон - феноменален !!!!
Помню феерию Саши. Да талант! Был! Но Зеленый змий взял верх над здравым смыслом! Или вирусняк схватил от Вити (Победителя) леоненка, но клиника явно просматривается! Печально! Теряем!!! Пацаны, НЕ ПЕЙТЕ! ОПАСНО!! А «Догнаться» Футболами, так это смерти ПОДОБНО!
Сховати
Николай, а Вы что, пили с ним? Если бы он закладывал, то не смог бы играть за ветеранов. А он, хоть и с пузом, но выглядит вполне на уровне для его лет.
Помню феерию Саши. Да талант! Был! Но Зеленый змий взял верх над здравым смыслом! Или вирусняк схватил от Вити (Победителя) леоненка, но клиника явно просматривается! Печально! Теряем!!! Пацаны, НЕ ПЕЙТЕ! ОПАСНО!! А «дознаться» Футболами, так это смерти ПОДОБНО!