25 листопада 2016 14:12
4

"Мы тебя услышали". Фанаты "Шахтера" поблагодарили Коваленко за удаленный пост про бойцов АТО

Раніше гравець збірної України присвятив пост в соцмережі воїнам, які стоять на передовій.


Уболівальники "гірників" під час матчу "Шахтаря" і "Коньяспору" вивісили на стадіоні у Львові банер зі словами подяки півзахиснику Віктору Коваленку.

"Вітю! Ми тебе почули. Дякуємо. Героям слава", - написали вони.

Як відомо, раніше Коваленко у своєму Instagram розмістив фото з бійцем АТО, зроблене у харківському госпіталі напередодні товариського матчу між збірними України та Сербії.

"Побували сьогодні у військовому госпіталі, скажу так боляче бачити все це, можна сказати звичайні хлопці, віком трохи старші від мене! Але з упевненістю можна сказати, коли бачиш їхні очі і просто цих людей, то знаєш, поки вони стоять на передових, борються за нашу свободу, то ми можемо спати спокійно! Спасибі таким відважним людям! Слава Україні!", - написав Вітя в Instagram, однак через деякий час видалив світлину. Він пояснив своє рішення тим, що в коментарях люди почали ображати один одного. Однак у вболівальників та деяких ЗМІ таке пояснення викликало сумніви. Вони переконані, що вказівку видалити пост Коваленко отримав від керівництва донецького клубу, який після початку військової агресії Росії на сході України змушений був полишити свою домашню арену.


Чет не понял. Это сарка
Сховати
зм? )))
Сховати
Дід Панас, нет. Болелы понимают, откуда ноги растут и кто приказал удалить пост. И показывают, что не считают Коваленко сволочью
Сховати
Кепа, ааа, хитро. Но слишком заумно. Спасибо за пояснение)