25 листопада 2016 10:23
1

Константин АНДРИЮК: "ФИФА-схемы от Коллины и Лучи"

Журналист канала "2+2" Константин Андриюк в своем facebook


"ФІФА-СХЕМИ ВІД КОЛЛІНИ ТА ЛУЧІ.


Незабаром серед українських арбітрів відбудуться зміни в категорії ФІФА.

В італійського дуету - Колліна-Лучі з'явився новий фаворит - Микола Балакін. Вирішено, потрібно дати йому статус ФІФА, щоб потроху просувати в Європі. Але кількість ФІФА ліцензій для України стала, отже щоб Балакіну дати, потрібно в когось цей статус забрати!

Найлогічнішою кандидатурою наразі є - Олександр Дердо. Його і з 2 категорії в третю понизили і топ матчів українського чемпіонату він не судить.
Забирайте і ніхто не здивується!

Але!

Хід конем робить батько Дерда - Віктор. Протореною стежкою він знову іде на тіньові перемовини до сеньйора Колліни і . . . все "рішає" для свого синочка.

Так було у 2010 році, про що відкрито заявив Олег Орєхов, так сталося і цього разу. І на слова Орєхова чомусь комітет арбітрів ніяк не відреагував, а значить і на мої теж реагувати не будуть. От тільки Орєхову я особисто вірю, а чи вірити мені - самі вирішуйте!

Отже, в кого ж забрати статус ФІФА, думають італійські світила українського арбітража?

В Можаровського? Та ні, він же постійно найкращим арбітром визнається. Підозріло виглядатиме.

В Бойка чи Арановського, які постійно і гучно лажають на міжнароджних матчах? Та ні, це ж фаворити їхні, забрати, це визнати, що італійці в Україні просто облажались!

О! А давайте заберемо в Ярослава Козика. Він найменше захищений серед усіх арбітрів Прем'єр-Ліги і батько його вже не інспектор.

Сказано - зроблено!

Вітайте незабаром Миколу Балакіна зі статусом рефері ФІФА.

А Козик?

Та промовчить і далі буде коритися!

Італійським можновладцями у яких повна вседозволеність. Якій ми, журналісти і вболівальники цілковито потураємо!

А син Дерда нехай судить... В Україні та Європі. На високому ФІФА-рівні.

Он гра - Динамо-Шахтар на носі, от би Олександра Дерда на неї призначити. Вмить би довів, що не марно статус ФІФА зберіг. І розвіяв би всі кулуарні плітки про кумівства та непотизм.

Чекаємо...".
Ти бач яка сука той Дердо з Колiною!