24 листопада 2016 19:32

Юношеская сборная Украины U-16 уступила итальянцам во втором товарищеском матче

24 листопада юнацька збірна команда України U-16 провела другий товариський матч проти італійських однолітків. Команда Олега Кузнецова мінімально поступилася, пропустивши гол у першому таймі.

Матч розпочався з активних дій українців, які здійснювали тиск на господарів поля. Але італійцям на 21-й хвилині вдалося забити гол у ворота Самойленка, відзначився Ангілері.

З цього моменту та й до завершення матчу матч складався під диктовку господарів. Юнацька збірна Італії впевнено захищалася, організовувала контратаки та мала ще додаткові нагоди для збільшення рахунку. Зокрема, на 30-й хвилині Тонін влучив у поперечину наших воріт. На жаль, протягом майже години «синьо-жовті» не зуміли віднайти можливості для взяття воріт суперників та добитися хоча б нічиєї у цій зустрічі.

Нагадаємо, що у перший товариський матч юнацьких збірних Італії та України відбувся 22 листопада та завершився з рахунком 2:2.

Товариський матч

Італія U-16 - Україна U-16 – 1:0

Голи: Ангілері (21)

Італія U-16 (стартовий склад): Кардіналі – Бараццетта, Арміні, Базані, Сандрі, Ангілері, Гісланді, Г’ябуаа, Марігозу, Пікколі, Тонін

Україна U-16 (стартовий склад): Самойленко – Пінчук, Дмітров, Біловар, Матвєєв (к), Надольський, Волошин, Шулянський, Сікан, Білик, Підручний