24 листопада 2016 16:56
8

Николай НЕСЕНЮК: "Мой совет "Шахтеру" возвращаться в Донецк исказили"

Директор департаменту київського "Динамо" по роботі з громадськістю та ЗМІ Микола Несенюк розповів, що йому нічого не відомо про претензії "Шахтаря", а також прокоментував свою пораду "Шахтарю" повернутися з України в окупований Донецьк.


Напередодні стало відомо, що "Шахтар" вимагає відсторонити Миколу Несенюка від роботи в київському "Динамо". Причиною вимоги "гірників" стало останнє інтерв'ю Несенюка, в якому він, начебто, запропонував "Шахтарю" повернутися в Донецьк.

- Нічого не чув про претензії "Шахтаря". Мені нічого про це сказати. Взагалі-то слова Болотніков і "Трибуна" вирвали з контексту.

- Що ви маєте на увазі?

- Я говорив, якщо "Шахтар" нарікає, що йому погано в Україні, їх не підтримують, тоді потрібно повертатися в Донецьк. А не просто, щоб вони їхали вже і зараз. Але якщо грають в Україні, то потрібно бути патріотами. Відчуваєте різницю? Можете переглянути відео на сайті Sport.ua.

- В "Динамо" Вам не робили зауважень щодо різких заяв про принципового суперника?

- Хто? Для чого? Невже думаєте, що я буду вам перерозповідати про внутрішні справи клубу? Більше немаю що казати. Всі мої заяви, і про "Шахтар" в тому числі, можете вільно знайти в інтернеті.
Эти ахме... такого человека сцу...и нагадили достаточно на своей донецкой вотчине и ещё пытаются гадить и на чужой территории, которая по ошибке их приняла за своих....
Извините. что абсолютно не по теме - но навеяло...
http://desporter.com.ua/posts/6934
Лучшие 10 матчей в ЕК украинских клубов за историю независимой.
Да простят меня админы. если я нарушаю правила.
Сховати
evgen, нету Динамо = Барселона: 3:0, Динамо = Реал: 2:0, Карпаты = БД: 3:4...
Сховати
Кепа, ну это само собой - это же не лично моя сборка , а предложенные конкретным источником...
Сховати
evgen, Андрей Пети - ничего не говорит?
Сховати
Ferad, просвети меня,будь добр.
Сховати
evgen, Андрей Пети один из редакторов Терикона. Человек близкий к Денисову. Или Денисов к нему, не важно. Но "не будем искать счастья там где нет его", моя сборка была-бы другая, а к данному видео придираться не будем.
Сховати
Ferad, ну да, данная ссылка находилась на терриконе - ты прав.