24 листопада 2016 09:56
11

Сергей РЕБРОВ: "Я с удовольствием буду работать с мотивированными исполнителями"

Після нічийного поєдинку «Наполі» - «Динамо» (0:0) головний тренер нашої команди Сергій Ребров підвів підсумки гри:


- Чому сьогодні ваша команда добре зіграла в обороні, але у неї мало, що виходило в атаці?

- Тому що ми грали проти серйозного суперника. У нас не було установки тільки оборонятися. Ми намагалися пресингувати, нав'язувати супернику свою гру, але у нас не виходив перший пас, і тому не вдавалися швидкі атаки. Повторюся, ми грали проти сильної команди. Неаполітанці пресингували в центрі, «накривали» наших гравців. Думаю, нам потрібно було швидше працювати з м'ячем, щоб більш ефективно протистояти «Наполі». Це найвищий рівень футболу. Ми в цьому турнірі протистоїмо навченим командам, які давно виступають в одному складі і знають, як грати в футбол на такому рівні.

- Цій нічиї ви більше раді чи ж більше засмучені?

- Звичайно, мені шкода, що команда старалася, працювала, але не досягла результату. Повірте, всі ми налаштовувалися на перемогу в сьогоднішньому матчі. Це було видно по настрою хлопців, і вже перші хвилини матчу це теж показали. Ми намагалися вирвати перемогу навіть в кінці поєдинку, але сил було, на жаль, вже не так багато.

- Що б ви могли сказати про «Наполі»?

- Вважаю, що ця команда зараз в чемпіонаті Італії займає незаслужене місце, «Наполі» повинен бути набагато вище. Упевнений, в наступних турах неаполітанці поправлять своє становище. Тому що це дійсно організована команда, і якими б не були зміни в її складі, завжди є футболісти, які можуть замінити своїх партнерів на полі і знають, що робити в рамках моделі гри цього клубу.

- Що б ви могли відзначити позитивного у виступі «Динамо» в цій Лізі чемпіонів?

- В першу чергу те, що молоді хлопці, які заслужили своєю грою місце в складі, вже отримали серйозний досвід виступу в Лізі чемпіонів. Вони старалися, і, впевнений, у них є майбутнє. Так само як і у «Динамо» U-19, яке сьогодні виграло у «Наполі» 2:0 і вийшло з групи з першого місце. Вітаю наших юнаків з таким досягненням!

Радий, що у нашого клубу є молодь, є молоді хлопці, які вже зараз можуть замінити футболістів першої команди. За великим рахунком, ми вже можемо думати про попит на наших гравців. Так, ми не набрали в цій Лізі чемпіонів то кількість очок, щоб вийти у весняну частину єврокубків, але наші футболісти отримали серйозний досвід. Сподіваюся, ми будемо рости, а команда буде продовжувати омолоджуватися.

- Чи знаєте ви вже для себе імена футболістів, які покинуть «Динамо» цієї зими?

- Поки не знаю. Найближчим часом ми переговоримо з президентом. Це дійсно важливе питання, яке в кінці сезону ми повинні вирішити. І, перш за все, це питання повинні вирішити самі гравці. Якщо в кожній грі і кожному тренуванні футболісти будуть показувати таку ж віддачу, як сьогодні, то я із задоволенням працюватиму з мотивованими виконавцями, які хочуть грати і розуміють, що самі повинні шукати мотивацію для себе. Кожен повинен розуміти, чому він повинен тут працювати.

А поки у нас в цьому році є ще п'ять матчів. Після того, як зіграємо їх, я поговорю з президентом клубу і будемо приймати рішення.

- Як будете грати в останньому матчі групового турніру, який вже не має для «Динамо» турнірного значення?

- Так, як і сьогодні. Для нас це така ж ключова гра, як і всі інші. У цьому плані турнірне становище значення не грає, адже є престиж клубу, престиж країни. Упевнений, що в матчі з «Бешикташем» всі хлопці гратимуть на перемогу. Тим більше, за підтримки наших уболівальників - сподіваюся, вони прийдуть на стадіон повболівати за нас. Цей матч - такий же ключовий для нас, як і перший в групі.

- Чи правильно буде зробити висновок, що ви вже бачите кістяк для побудови нової команди?

- Сподіваюся, ми будемо намагатися створити цей кістяк. У мене немає претензій щодо віддачі футболістів в матчах Ліги чемпіонів - в цих поєдинках видно, що у нас є команда, всі гравці стараються в обороні, так і в атаці. У мене є претензії по віддачі футболістів в матчах чемпіонату України. Всі, хто надягає футболку київського «Динамо», повинні розуміти, що ми граємо не тільки в Лізі чемпіонів - в цей турнір треба ще потрапити. І я тільки що сказав хлопцям: вже зараз треба думати про те, як повернутися в Лігу чемпіонів, вже зараз треба думати про майбутній поєдинок з «Волинню». У наступному сезоні ми повинні створити кістяк і розбавити його молодими хлопцями, які вже готові конкурувати в першій команді.
Сколько же на ветке "преданных" болельщиков Динамо, которые не зависимо от результатов "поддежывают" команду!!! Ужас...
Сховати
Dynamix, реально чувство, что нас предали). Но ваш посыл я понял
Сирожа- 0 моментов , 0 ударов , первый угловой на 70 минуте- ищи себе удовольствие в другом месте- уже и Циганков начал играть в эту чудную игру- " Терпели"
Можно быть самым мотивированным футболистом на свете. Но если ты гладкий, то одной мотивации не хватит, чтобы дорасти до РОналду. Еще нужен талант, наставник и даже случай. Сколько можно эту хрень про мотивацию нагнетать
-Чому сьогодні ваша команда добре зіграла в обороні,

не пропустить еще не значит хорошо отыграть в обороне, пресс служба чисто в своем репертуаре, все хорошо, все отлично
Сховати
Hargalaten, а Хачериди в сборной тура от УЕФА - это значит оборона "плохо отыграла" или "прес-служба в своем стиле"?
серёжа, получай свои удовольствия, пожалуйста, в другом клубе, Динамо не массажный салон, чтобы доставлять тебе удовольствие. мотивирование футболистов это задача тренера, и если ты ждешь, что игроки будут самомотивироваться, то зачем ты вообще нужен? ты не можешь заставить игроков хотеть играть и хотеть показывать результат? кто ты в этой команде? зачем ты в этой и команде? и главное - зачем ТЫ этой Команде?
А еще я с удовольствием буду работать с Рональду, Месси, Озилом, Рамосом и т.д. Сергей Станиславович, а не пойти ли Вам на х*й из Динамо?
я із задоволенням працюватиму з мотивованими виконавцями, які хочуть грати і розуміють, що самі повинні шукати мотивацію для себе. Кожен повинен розуміти, чому він повинен тут працювати.
нечего добавить. в миллионый раз он рассуждает про мотивацию, этих разговоров априори не должно быть в настоящем ДК, а для этого болота самое то. ССР ты полное ЗЕРО, как и весь шлак, который вы с имс одели в динамовские футболки.
Як будете грати в останньому матчі групового турніру, який вже не має для «Динамо» турнірного значення?

- Так, як і сьогодні.

Убило это ! Сново мучения на поле,0 ударов в створ ворот,3 паса связать не могут,середину поля проходят только длинными забросами. ПЕЧАЛЬНО
Ни о чем!
К сожалению я разочаровался в тренере Реброве.
Он даже не физрук. Пол года про эту мотивацию слушаем.
То кто ее должен дать игрокам?
Выпиши пиздюлей, накажи, ищи ее, а не ной.
Поверь переживают за команду помимо тебя еще пол страны, но переживать мало, не получилось мотивировать, как ты выражаешься, имей яйца уйти!