8 жовтня 2016 09:48

Сборная Украины Ю-18 с двумя динамовцами в составе сыграла вничью с Австрией

7 жовтня товариський матч між юнацькими збірними України та Австрії у віковій категорії до 18 років завершився внічию 1:1. Гра проходила на тренувальній базі у Щасливому (Київська область).

Першу половину зустрічі хід гри впевненно контролювали українці: підопічні Олександра Петракова широко атакували, використовуючи обидва фланги. Австрійці намагалася виходити у контратаки, але їх спроби перевести гру на половину поля України були марними.
Не дивлячись на перевагу “синьо-жовтих”, відкрити рахунок їм вдалося наприкінці першого тайму вже у доданий арбітром час. Серія передач у карному майданчику Австрії завершился вдалим ударом Андрія Кулакова.
Напевно, у перерві головний тренер юнацької збірної Австрії знайшов необхідні слова, щоб пояснити гравцям причини їх помилок: у другому таймі гості заграли агресивніше та кілька разів гостро атакували ворота Андрія Луніна. Під час одного з таких випадів Андрій у карному майдачину намагався вихопити м'яч з-під ніг суперника та збив його з ніг. Одинадцятиметровий удар у ворота України реалізував Крістоф Баумгартнер.
Обидві команди прагнули вирвати перемогу, але не дивлячись на числені заміни, до яких вдалися тренерські штаби, жодному з гравців більше не пощастило вразити ворота суперників.
Україна U-18 – Австрія U-18 - 1:1
Голи: Кулаков (45) — Баумгартнер (63)
Україна U-18: Лунін — Корнієнко, Сафронов, Міколенко (к), Будняк, Кулаков, Деда, Булеца, Хоменко, Мусолітін, Сухар
Австрія U-18: Озеговіч — Борковіч, Мейсл, Мюллер (к), Фішрауер, Баумгартнер, Фітц, Малічек, Бумбергер, Лейтнер, Обермюллер