1 жовтня 2016 23:14

Пирич о гуманитарной акции для украинских военнослужащих и детей в Хорватии

У Хорватії завершується реабілітація та відпочинок 50 українських військовослужбовців та 150 дітей, серед яких діти тих, хто віддав життя за Україну, поранених бійців та переселенців.


За словами організатора гуманітарної акції – відомого хорватського футболіста Івіци Пірича, наразі всі гості задоволені та щасливі.


– Цього року півтисячі українців побували в рамках моєї гуманітарної акції в Хорватії! Вони побачили, як живе Європа, як тут ставляться до людей. Для мене це було дуже важливо, адже з кожною подорожжю розширюється світогляд українців! – повідомив Івіца Пірич.


Він зауважив, що дуже радий, що в Україні позитивно оцінюють його роботу, зокрема, висловив подяку дружині Президента України – Марині Порошенко, під патронатом якої вже другий рік відбувається ця благодійна акція, та Посольству України в Республіці Хорватія.

– Спасибі українській владі, яка так високо оцінила мою допомогу країні, та простим українцям! Спасибі й усім учасникам моєї акції – дітям і військовим! За ваші захоплення, посмішки, емоції та листи. Мені дуже приємно! – зазначив Івіца Пірич.


За його словами, у 2017 році учасниками гуманітарної акції стануть особи, які незаконно утримувалися терористами, військовослужбовці з важкими пораненнями та діти, які втратили батьків на війні.


Довідково. На запрошення відомого хорватського футболіста Івіци Пірича та за його сприяння на реабілітації та відпочинку у Республіці Хорватія вже побувало близько тисячі українців.