25 серпня 2016 10:37

Гол динамовца помог сборной Украины U-17 обыграть эстонцев

24 серпня у селище Щасливе Київської області був зіграний товариський матч між юнацькими збірними U-17 України та Естонії. Господарі поля впевнено перемогли з рахунком 2:0.


Підопічні Сергія Попова з самого початку зустрічі заволоділи ініціативою та розпочали позиційні атаки на ворота гостей. Естонці майже не переходили на половину поля збірної України та намагалися якомога уважніше грати у захисті.

Проте стримати українських гравців гостям не вдалося: вже у дебюті матчу вдалося відзначитися Тарасу Дмитруку, який відкрив рахунок на 16-й хвилині. Ще за п'ятнадцать хвилин другий гол забив Владислав Супряга.

Після перерви обидва тренерських штаба провели масові заміни, щоб випробувати майже усіх гравців, які попали до заявки на матч. П'ять замін відбулося у складі збірної Естонії, вісім — у складі України. Але це суттєво не змінило малюнок гри: Україна більше атакувала, естонці розраховували лише на контратаки. Дійсно, кілька разів гості мали гарні нагоди відіграти хоча б один м'яч, але не скористалися ними. 2:0 — такий фінальний рахунок цієї товариської гри.

Команда Сергія Попова проводила цей матч в рамках тренувально-підготовчого збору, протягом якого вона 26 серпня зіграє ще один товариський поєдинок проти Естонії, а також з 30 серпня по 3 вересня візьме участь у міжнародному товариському турнірі у Польщі «Кубок Сіренки».

Товариський матч

Україна U-17 - Естонія U-17 - 2:0

Голи: Дмитрук (16), Супряга (33)


Україна (стартовий склад): Бабічин — Мельник, Снурніцин, Супряга, Ващишин, Цитаїшвілі, Ісаєнко, Харжевський (к), Волошин, Городенко, Дмитрук

Головний тренер: Сергій Попов

Естонія (стартовий склад): Лапа — Авраменко, Сеппік, Островський, Мііл, Макаров, Анністе, Ейно, Лепік, Вал'я, Саар

Головний тренер: Ларс Хопп