17 серпня 2016 10:25
7

Эпичный троллинг "Стяуа" фанатами "Динамо" Бухарест

Більшість читачів пам’ятають проблеми команди Стяуа з Бухаресту в ті часи, коли вона грала в групі ЛЄ разом з київським Динамо - тоді румунському клубу заборонили використовувати його логотип. Пізніше власники команди втратили в суді все решту, і команду довелось відроджували з нуля, точніше створити її

клон. Після всіх цих махінацій ультрас Стяуа перестали ходити на трибуни, але команда знову бореться за вихід до Ліги Чемпіонів.


Та мова зараз не про це. Для фанатів Динамо Бухарест команда Стяуа, як була, так і залишається найбільшим ворогом. Тому вони вирішили знатно потролити опонентів і подзвонили менеджменту Стяуа, пропонуючи допомогти підготувати модульне шоу на матч плей-офф Ліги Чемпіонів проти Манчестер Сіті. І що ви думаєте, вони отримали дозвіл!


На вихід команд на поле глядачі на центральній трибуні піднімають модулі. Само собою, тримаючи модулі в руках вони не в змозі побачити, який напис вони утворюють, і не розуміють, чому свистить решта стадіону. А напис вийшов "Doar Dinamo Bucuresti" або "Тільки Динамо Бухарест". Просто епічний тролінг!

)))) На что МанСити ответила : можно и Динамо, можно и обоих вместе "
жесть)
Сумніваюсь, що ті, хто дозволяв провести модульне шоу не знали, що готується.
Сховати
Tyrant, ну чего?) - типичное раздолбайство)
Я представляю если бы на Д.А. так подняли модули "Только Киев, только победа" или что-то в этом роде.
аххахаха это супер эпично.Во красавы.
xD