25 липня 2016 20:06

Россиянин поставил украденные на работе 87 тысяч рублей на первый матч ЕВРО-2016 и проиграл

Житель Омська, який працював в службі експрес-доставки вантажів, взяв 87 тис. рублів (приблизно 32,5 тис гривень), які належали компанії, та поставив їх на перемогу збірної Франції з різницею в два м’ячі в матчі з румунською командою в день відкриття Євро-2016. Ставка виявилася програною. Невдасі-гравцеві загрожує позбавлення волі до двох років.


До чергової частини УМВС Росії в Омську звернувся директор місцевої компанії, що займається експрес-доставкою вантажів, із заявою про розкрадання 87 тис. рублів, повідомляє прес-служба УМВС.


За словами потерпілого, один з кур’єрів, які розвозять по місту і області товар і в кінці робочого дня здають в офісі доставкові листи і виручку, 10 червня здав в бухгалтерію тільки звітні документи, обіцяючи завезти гроші на наступний ранок. Однак 11 червня він заявив про пропажу і можливе розкрадання виручки.

Як з’ясували правоохоронці, співробітник компанії, який не здав гроші, це 26-річний мешканець Омська, випускник економічного факультету одного з місцевих вузів, має карту користувача однієї з букмекерських контор в Омську. При цьому він робить ставки на спорт вже кілька років.

Поліція встановила, що 10 червня він поставив 87 тис. рублів на перемогу збірної Франції з різницею в рахунку в два м’ячі в матчі-відкриття Євро-2016 з Румунією. Однак гра завершилася з рахунком 2:1 на користь господарів чемпіонату, французів, відповідно, гравець ці гроші програв.

За час розслідування чоловік виплатив всю суму грошей роботодавцю, але був звільнений. При цьому щодо гравця порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 158 КК РФ ( «Крадіжка»), яке передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до двох років.