3 червня 2016 11:23
1

В сборной отметили день рождения Караваева

Як завжди, після виснажливого тренування і відновлювальних процедур у футболістів за розпорядком дня – вечеря. Бувають дні, коли звичайне споживання їжі отримує особливий штрих: трапляється це тоді, коли у когось з гравців – день народження.


Саме такий момент вчора ввечері був у таборі національної команди України – півзахиснику збірної Олександру Караваєву 2 червня виповнилося 24 роки. Чудовий подарунок Сашко зробив собі сам, увійшовши до числа 23 учасників фіналу Євро-2016 від України ще у віці 23 років.


З самого ранку Олександра привітав тренерський штаб – перед початком теоретичного заняття. А вже на самій вечері Олександр Караваєв отримав подарунок від всієї збірної України – смачний і яскравий торт спік шеф-кухар національної команди Любомир Тошич, який і виніс кулінарне творіння з кухні. Під «акомпанемент» бенгальських вогників, які запалили офіціанти, та оплески партнерів по збірній і кухарів, Сашко, набравши повні щоки повітря, загасив 24 свічки!


Шеф-кухар національної команди Любомир Тошич
Шеф-кухар національної команди Любомир Тошич готує торт

Шматок святкового торту став чудовою окрасою трудового дня збірників! Многая літа, Олександре! Бажаємо зіграти не менше сотні матчів у синьо-жовтій футболці національної команди і обов’язково зі смаком перемоги!


Шева та Караваєв
Вітання від тренерського штабу
Торт для футболістів
Десерт для збірної
Как цари!