8 березня 2016 17:10
11

Жена Рыбалки: "Хотела бы, чтобы Сергей поиграл в "Баварии"

Маргарита Рибалка розповіла про життя з футболістом, їхню доньку, Росію, гроші, а також підступних фанаток, які хочуть звабити чоловіка


Колишня учасниця гуртів "Арктика" та "Амстердам" Маргарита Рибалка (Захаренкова) вже тривалий час є супутницею життя футболіста "Динамо" Сергія Рибалки. До 8-го березня дівчина розповіла про підступних фанаток, які регулярно пишуть чоловіку, а також те, яким є лідер "Динамо" у повсякденному житті, з ким дружить, за що переживає і як реагує на критику.


- Вітаю з народженням донечки! Як її назвали? Хто обирав ім'я?


- Донечку назвали Емілія, скорочено називаємо її Емі. Це ім'я вибрала я, коли вперше почула голос маленької дівчинки Емілії в відомій пісенній програмі по ТБ, то відразу ж вирішила, що доню назвемо тільки так і ніяк інакше!


- Народжувала разом з Сергієм?


- Ми обговорювали питання партнерських пологів і вирішили, що під час самого процесу Сергія поряд не буде. Я вважаю, що чоловік не має цього всього бачити. Звісно, він був – за дверима і чекав зустрічі з донею. Потім, як і всі, плакав і дякував мені.

- Що змінилось з появою доньки?


- ЇЇ поява – це найбільший подарунок в нашому житті. Тепер ми розуміємо для чого жити, звертати гори, прагнути до чогось більшого. Наше життя перевернулось. Раніше жили тільки для себе, а зараз з'явився новий сенс життя. Сергій все робить заради неї. Таке враження, що в нашого тата з'явились другі крила.

- Чи прийнято в "Динамо" "виставлятись" за дитину? Що дарують?

- Хто як. Ми за доньку не "виставлялись". Вже згодом всі окремо приїздили і вітали. Дарували подарунки. Всі з "Динамо" надіслали квіти, їх було дуже багато. Першими привітала родина Хачеріді – величезний букет квітів прямо в пологовий будинок. Також Гармаші надіслали велетенського ведмедя, на якого ходив дивитися увесь пологовий будинок, фотографувались з ним. Ковалі і Кравці також приїздили, надарували купу одягу та інших подарунків.


- Ви вже похрестили Емілію?


- Перший обряд був вдома, приїздив священник. А коли стане тепліше, то поїдемо в церкву і разом з нашими кумами – Каріною Коваль і Денисом Гармашем, вже проведемо повний красивий обряд хрещення.


- Памперс Сергій може замінити чи залишитись з нею на кілька годин? Що, взагалі, у його характері змінилося?


- Напевно те, що він постійно поспішає додому, летить. Старається якомога більше часу проводити з нами, розмовляти з Емі, грати з нею. Постійно: "Ой, ти моя доня, моя зіронька, моя майбутня тенісисточка!". Так, щоб залишатись з дитиною, ні. Він терпіти не може бути вдома наодинці. В нас є няня, і як тільки з'являється вільний час, то стараємось вибиратись кудись вдвох чи повечеряти з друзями, в кіно.


- Що дивитесь?


- Ми обожнюємо фентезі. "Людину-павука" любимо. Дуже подобались фільми жахів, але це було до вагітності. Зараз – легкі фільми, пригодницькі, про тварин. Часто плачу, коли дивлюсь фільми типу "Хатіко".


- До народження дитини готувалися заздалегідь, купували все?

- Кажуть, що погана прикмета купувати все до народження дитини, але я в них не вірю. Хоч і Сергій був не дуже за, але до появи Емі все було готове: і її власна кімната, і речі, і меблі.

- Які бренди купуєте дитині і собі? Продукти як закуповуєте?


- Немає сенсу купувати дуже дорогі речі, вона ж росте швидко. Я дуже багато замовляю через Інтернет. Ось скоро має прийти нова партія. А щось для себе я вже дуже давно не купувала. Це вимагає часу і потрібно прийти в свою форму після вагітності. Що стосується продуктів, то ми разом з Сергієм йдемо в супермаркет і купуємо все, що потрібно.

- Як відновлюєш фігуру після пологів? Дієти усілякі, так?

- Під час вагітності я їла все. Тільки фаст-фуд Сергій мені забороняв. Я вимоглива до себе, поки не дуже подобається те, як вигладаю. Зараз стараюсь контролювати все, що їм – ніякого хліба, солодкого. Котлетки на пару і все легке. Плюс - займаюсь аква-аеробікою, в залі. Ну, і без генетики нікуди. Вона в мене хороша.


- З ким із футбольних сімей проводите вільний час?


- З Ковалями і Гармашами. Вони – найближчі. Не пропускаємо концерти "95 кварталу", ходимо в ресторани разом, їздимо в гості один до одного. А також Рибки, Хачеріді, Гусєви і Кравці. Ми дуже добре усі спілкуємось.

- А на концерти вам квитки дарують?


- Ні, ми як усі, купуємо. Чому нам мають щось дарувати...?


- Скільки грошей витрачаєте за один похід в ресторан?

- Знаєш, багато людей вважає, якщо ми футбольні люди, то обов'язково розкидуємось грішми і вони у нас рікою течуть. Це не так. Ми розуміємо, що маємо дитину і потрібно дати їй хороше майбутнє. В ресторані можемо і 500 гривень залишити, і трохи більше. Залежно від того, який ресторан. В дуже дорогі ми не ходимо.

- Як влаштований побут сім'ї Рибалок? Є чіткий розподіл обов'язків? Чи Сергій заробляє гроші, а Маргарита з розумом їх витрачає?

- Так, Сергій заробляє гроші. Коли ми познайомились – я працювала, але Сергій проти моєї музичної кар'єри. Йому дуже важливо, щоб я була вдома і виховувала дитину. Щоб зустрічала його з тренування. Навіть, коли він просто дивиться телевізор – я маю лежати поряд з ним. Він часто просить подати різних смаколиків, морозива. А ще вранці має бути поданий сніданок, дуже рідко може собі розігріти млинців чи ще чогось. Салат, кава, сосиски, омлет – все має бути готове, і я маю провести його на тренування. Це в нас традиція така.

- Сам щось готує?


- Так, чай. В Чехії, коли був сам, то міг приготувати яєшню чи посмажити картоплі. Навіть фото-звіти мені надсилав. А зараз є я. Коли їде зі зборів, то надсилає мені меню: "Я хочу такий суп, м'ясо з картоплею і ось такий салат". Але мені пощастило – він їсть усе! Єдине - обожнює курячі ніжки, макарони по-флотськи і солодку смажену картоплю – цим і балую.


- Футболіст і макарони? Це ж не зовсім споріднені речі, чи я помиляюсь?


- Ой, гладшати – це не про нього. За один прийом їжі у нас: і суп, і друга страва, і компот, і солодке з молоком. І нічого. Не зрозуміло, куди це все вміщується. Я б, мабуть, уже в двері не "влазила", а в нього - ідеальна "його" вага.

- Кажуть, що футболісти не читають книжок. Сергій любить читати?

- Він постійно в новинах. Кожні 30-ть хвилин заходить в Інтернет на сайти футбольних новин, завжди в курсі всіх подій. Зараз у нього на книжки часу немає.


- Наскільки для Сергія важливо, що про нього пишуть, говорять?


- Він, якщо чесно, не дуже про це каже. Наприклад, я дуже емоційна людина і завжди засмучуюсь, коли бачу, що пишуть щось погане про нього чи команду. Сергій читає не тільки новини, але і коментарі. Йому цікаво, що пишуть люди. Але він завжди спокійно реагує на це. Він знає свою справу і не звертає уваги на такі речі.


- А як він реагує на критику?


- Спокійно. Можливо, раніше вона його могла зачепити за живе. Але зараз у нього спокійна реакція, жодним чином не коментує такі речі. Він сам розуміє свої помилки, тільки тренер може сказати, що футболіст робить правильно, а що ні.

- Тобто посуд не б'є?


- Ні, такого немає.


- Хто головний у вашій родині?


- Сергій, звичайно. Я вважаю, що це правильно - чоловік має бути головним. Я ніколи не хотіла бути з чоловіком, у родині якого я була б головною. У Сергія сильний характер. Буває, звичайно, таке, що він не хоче щось там обдумувати і каже: "Як ти вирішиш - так і буде". Але це стосується домашніх питань, наприклад, що купити, яку фіранку повісити...


- Він голова, а ти шия, так?

- Можна і так сказати.

- А як щодо відпочинку? Хто обирає, де відпочиватимете?


- Коли ми обговорюємо відпустку, я йому пропоную варіанти, а він дивиться - хочеться чи ні. Сергій взагалі не любить кудись далеко літати. Одного разу ми подорожували на Балі, я наполягала на цьому. Ми полетіли, але я знаю, що для нього переліт був важким. Загалом ми намагаємося відпочивати десь недалеко. На Балі, Сергій сказав, що більше не полетить.


- Озеро, риболовля за Києвом, активний відпочинок - це його?


- Коли він приїздить на відпочинок, йому дуже хочеться полежати, поплавати, позасмагати і побути в спокої. Сергій не любить екскурсій - це більше моє.


- Хто більший організатор, ініціатор у вашій родині?


- Це я. Мені здається, що у всьому: в поїздках, святах. На Дні народження я намагаюся здивувати Сергія і бачу, що йому це подобається. Малювала плакати, футбольні поля з тортів робила, кульки різноманітні- це все по моїй частині.


- А що найбільш оригінальне зробив для тебе Сергій?


- На День закоханих нам з донькою прислали купу квітів, великих Мікі Маусів, які по квартирі ходили. На День народження він зробив мені подарунок - величезний плакат на біг-борді недалеко від дому з написом: "З Днем народження, кохана!". Я цього ніколи не забуду.

- А чого очікуєш на 8 березня?

- Навіть не знаю. Він непередбачуваний в мене. Загалом, питає чого б я хотіла: взуття, сукню чи щось інше. Або сама кажу йому, що дуже хочеться ось цю річ. І він тоді приймає рішення дарувати чи ні.


- Може навіть "ні" сказати?


- Так, щоб відмовити мені напряму - такого не було ніколи. Він може запитати чи я впевнена, що мені потрібна саме ця - 153-тя пара нового взуття. "Хіба в тебе таких немає?". Я як кожна жінка починаю: "Ну, будь ласка, ці з чорненьким, а в мене є тільки з золотистим...Я дуже їх хочу!". Після цього купує. Звісно, я не прошу чогось такого захмарного. Якщо дуже коштовний подарунок, то каже, що купить, але згодом, коли буде така можливість.


- Ти не пропускаєш жодного домашнього поєдинку "Динамо". Як відбувається планування походу на стадіон?


- Я дуже хвилююсь перед кожним матчем. Приїзджаю на стадіон за 2 години. Навіть раніше, ніж команда. Стадіон ще порожній. Сергій завжди сміється з мене – каже, щоб хоч травичку підлила на полі. Потім приїздять решта дівчат, інколи – замовляємо піццу або купуємо щось смачненьке. Дивимось на розминку, обговорюємо наші переживання. Я завжди чекаю нашого таємного жесту від Сергія – вім плескає в долоні коли виходить і йде з поля, або махає мені рукою. Це важливо. Не може бути такого, щоб він не дав мені якогось знаку.


- Кого бачила в ВІП-ложі? Політиків багато?


- Часто можна побачити хлопців з "95-го кварталу", Потапа, Івана Дорна. Політики – вище, вони на другому ярусі. А ми на першому.

- Чи правда, що в "Динамо" є свої окремі групи футболістів-друзів, а їхні дружини товаришують між собою?


- Є Ярмоленко- Сидорчук – Коваль – Безус (ще коли хлопці були в "Динамо"), а є наші – Гармаші, Хачеріді. Ми з дівчатами навіть сміємось – на зборах Рибалка, Хачеріді і Гармаш постійно разом! Втрьох йдуть їсти, гуляють на березі моря, в літак - з літака. Вони всюди разом. Так само і дівчата. Але найрідніші для нас – це Гармаші. Це перевірені люди, які завжди з нами, і в важку хвилину, і коли добре. Сергій з Денисом і коли лягають спати, і коли прокидаються – постійно на телефоні. Я кажу: "Ви ніч не бачились, а вже скучили один за одним!". Вони як брати, дуже близькі, нерозлучні.


- Коли Сергій на зборах ти часто можеш вибратись з дівчатами "потусити"?

- Коли я співала, то любила "потусити" в клубах. Приходила туди – мене всі знали. А зараз все по-іншому. Сергій не любить, коли я кудись ходжу з дівчатами, він відпускає, але я відчуваю, що йому це не приємно. Каже, що не ревнивий, але в такі моменти я бачу його реакцію і розумію, що дуже ревнує. Тому чекаю вихідних, щоб піти з ним разом. Насправді, я набагато ревнивіша за нього. Коли приходимо кудись – дивлюсь там дівчата з глибоким декольте, зі спідницями, які нічого не прикривають і тільки думаю собі: "Ти тільки спробуй мені в її сторону глянути, я тобі покажу!". Але я вважаю, що якщо чоловік захоче зрадити, то він зробить так, що жінка ніколи не дізнається.

- А в соцмережах Сергію часто пишуть?


- Є дуже багато дивних дівчат, які йому пишуть і запрошують погуляти. Вони знають, що в нього є дружина і дитина, але це їх не зупиняє - пропонують себе. Мені це смішно, не розумію – невже вони думають, що він зараз встане і піде з ними зустрічатись? Були цікаві ситуації. Дівчата і обіймали його в моїй присутності, і кричали на увесь ресторан: "Сергійку, я тут – іди сюди!". Знаєш, якщо мене не чіпати – я дуже спокійно це все сприймаю, але якщо відчуваю хамство, то можу випустити кігті, показати зуби і буде дуже несолодко. За те, що мені дороге: чи то мій чоловік, чи подруга – я ніколи не промовчу.


- За що тебе любить Сергій, як думаєш? І за що ти його?


- Каже, що любить мене за мою доброту. Я стараюсь допомагати хворим дітям, даю кошти на операції, їзджу в притулки для тварин. Стараюсь допомагати чим можу. А його люблю не тільки за те, що він надзвичайно добра людина, а й за спокій в очах. Він завжди дуже відкритий і усміхнений. Коли його просять сфотографуватись, то він ніколи не відмовляє, навіть якщо зайнятий, і видно, що із задоволенням йде назустріч. Він завжди відповіє тим, хто йому пише в соцмережах. Сергій дуже вдячний за те, що його люблять. І я ним дуже пишаюсь.


- А за що ніколи б не пробачила?


- Якщо сказати, що за зраду – це надто банально. Десь в глибині душі я не вірю, що чоловік все життя може бути вірним. Хоча за зраду, мабуть, пробачила заради сім'ї і дитини. Я сподіваюсь, що ніколи не буду в такій ситуації. А от за те, що чоловік підняв на тебе руку – за це не можна пробачити. Це найстрашніше.


- Ти з дитинства мріяла про сцену і вийти заміж за футболіста. Даси кілька порад дівчатам, які мріють про це?


- Потрібно бути собою – це перше. Футболісти не люблять усіляких "роблених-перероблених" дівчат, які, насправді, нічого не варті. А ще вони дуже домашні і люблять, щоб їх підтримували, вірили в них. Не потрібно займатись тільки собою. Ти маєш жити повністю його життям, а на своїй кар'єрі поставити хрест. Звісно, мені дуже не вистачає сцени. Хоча я розумію, що ми нормально жити не змогли б – його збори, мої гастролі. Ми б не бачились. Але як тільки в мене з'являється можливість – я співаю: в караоке, на нашому весіллі, записала йому кліп, вдома співаю.
Якщо ти дружина футболіста - маєш присвятити своє життя йому і вашим дітям. В "Динамо", якщо-що, усі хлопці зайняті! Знаю точно, варіантів тут немає. Так що не потрібно навіть зазіхати!

- Зараз багато хто з футболістів їде грати на Росію. Спорт поза політикою, але якщо б Сергію надійшла така пропозиція – що б ти порадила йому?

- Ми дуже переживаємо за те, що відбувається в нашій країні. В мене дуже багато родичів на Росії, з якими зовсім зіпсувались стосунки. Я сама народилась там і батько військовослужбовець. Коли мені виповнилось 7 місяців, ми переїхали в Україну і я всією душею українка. Багато разів відстоювала честь України на пісенних конкурсах. Вважаю, що не потрібно змішувати політику і спорт. Так само, як і артист – він співає для всіх народів і є відомим на увесь світ. Не знаю, що радити, треба було б дуже добре думати чи нам взагалі це потрібно. Але його рішення я завжди підтримаю. Якщо чесно, дуже хотіла б, щоб він в майбутньому пограв ще у німецькому чемпіонаті. В "Баварії", наприклад.

Козак с Днепра-Антону ответ

Во что вырастет Анатолий Бышовец,Владимир Мунтян Владимир Онищенко
нормальные болельщики видели потому-что ходили на матчи Дублеров
А во что вырастут игроки из молодых теперешние-Тоже видно на примере Ягодинскаса!!! Открой глаза и убедись что твой Ягодинскас не во-что не вырастет.И как растут игроки у Луческу -тоже видно !!!
Сховати
Козак з Днепра, і що з того??
Всі бачили в кого має вирости Куарежма, всі бачили в кого має виросто Пато... Вони розкрилися так як їм пророкували???
Голоколосова, взагалі, вважалися найталановитішом з випуску Шевченка-Дмитруліна. І що?
З якого хєра ягодінскіс мій? Я про нього щось писав?
Козак с Днепра-Антону ответ коротко чтобы понятно

тоби краще жопа на колесах-а мени краще Великий В.В Лобановский который хоть раз в 10 лет выигрывал Еврокубки.Вот и бубни дальше-я смотрю ты всем доволен возле кормушки !!
Козак с Днепра -Антону

Я хожу на футбол смотреть не на пасы поперек поля.И не на тренера который будет обсератся каждый год в Европе!! За последниу 17 лет кто у нас только не обсерался??!! КАК сказал наш великий и мудрый кормчий и.Суркис -мы вышли впервые в лигу чемпионов за 17 лет!!!! А лично у меня жизнь одна!! и Мне надоели басни и сказки про тренеров которые средние.Если ты на что-то способен доказывай на поле-а не просиживай лавку за 2 мл долл.Не можешь заставить команду чтобы она играла -уступи место другому.А называть тренеров должна федерация а не ты балабол !!
Сховати
Козак з Днепра, Якщо ми перейшли на ти. То ок.
1. Я не бубню, я конкретно запитав кого ти бачиш тренером Динамо.
2. "я смотрю ты всем доволен возле кормушки"- Я то, яке відношення маю до цієї кормушки?) І з чого ти взяв, що задоволений? Мій пост про те, що звиздіти як ти кожен може. Ще раз див. пункт 1.
3. До чого тут ВВЛ? Чи ти думаєш хтось був би проти, щоб він і до цього часу тренував би Динамо? До чого писати про людину якої вже немає з нами 13 років?
4. До чого тут Ягодінскіс, і чого він мій?? Шиза, чи чим страждаємо?
І взагалі половина того, що ти мені написав навіть не стосується мого посту. Маразм крепчал.
5. Дуже прикро, що людина твого віку (як зрозуміло з писанини) не може адекватно брати участь у дискусії. А натомість строче, що в голове збреде.
Використаю твій прийом, щоб тобі було понятно: я тобі про індики, а ти мені - про кури дикі.
І ще раз: Хто має має замінити Реброва???? Прошу не писати для чого ви ходите на футбол, і про нових Буряків, Онищенків і т.д.
Козак с Днепра

Рыбалка:--Какой классный игрок ! ? ? Все пасы либо назад ,либо поперек поля. Откройте глаза и посмотрите как играют лучшие клубы Европы.Теперешний стиль Динамо --лучше мелко но много,о Боже!!
как мы уверенно держим мяч !! А толку-ноль.И ноль толку с третьеразрядного тренера-Испанца из Казани !! Лобановский -Метр !!
ДА Метр много было пасов поперек поля при Лобановском !?? Ребров-довольно средний тренер.Что Динамо при нем особенного выиграло ??ТУТ Постоянно ХАЯЛИ ЛУческУ,ДА МЫ ВСЕ БЫЛИ БЫ БЕЗУМНО СЧАСЛИВЫ ЕСЛИ-БЫ В ДИНАМО СЕЙЧАС БЫЛ ТРЕНЕР УРОВНЯ ЛУЧЕСКУ !!И как за считанные дни вырос в мастерстве тот же Коваленко при Луческу !! Сильно выросли в мастерстве за последний год Гармаш ,Буяльский,Мякушко, при Реброве ?? О Калитвинцеве -младшем особый разговор он везде играет но только не у Реброва !!! Да У любого мало-мальского тренера Калитвинцев вырос бы до уровня Веремеева!! Но только не у Реброва.
Сховати
Козак з Днепра, Незадоволено бубніти і стогнати під кожним постом справа не з важких. Ви хоч запропонуйте кандидата в тренери, який на ваш погляд рівня Луческу, краще Ребров - тренера середнього рівня, виховав би з Калітки Вєрємєєва і т.д. І давайте не забувати як часто травмується той самий Калітвінцев і точно спрогнозувати хто в якого футболіста виросте не зможе ніхто, тому не варто брати цю ношу на себе, чи може у вас є досвід у таких справах? Мало вже у нас нових Шевченків було.. Так кого ви хочете бачити тренером Динамо??
Вью не читал, но мечтательница однако...
На удивление умная девушка оказалась, не обычная разрисованная глупая кукла которая только и думает о себе и шмотках которых обычно почему то выбирают обеспеченные люди а хорошая семейная девушка, повезло Серёге!
Сховати
beedorff, ну если бы не про Баварию в конце )))))))
Сховати
Friday, а чего?) неплохой выбор) видно, и в футболе Маргарита разбирается)