4 березня 2016 17:09
10

Шовковский предоставил чеки и расписки с суммами, которые он тратит на дочь

Український футболіст Олександр Шовковський спростовує звинувачення екс-дружини, що він виділяє на виховання доньки від 3 до 5 тисяч гривень, передавши ТСН чеки і розписки, в яких значаться суми за сплату на рахунок приватної школи і особисті перекази для мами доньки. У чеках переказів, які надані редакції на ім'я Альонової і справді є суми по 5 тисяч гривень. За словами Шовковського, саме про таку суму просила сама жінка, щоб інші гроші отримувати готівкою.


Проте серед чеків є і на суму більше ніж 18 тисяч гривень на початку лютого місяць 2016 року, а також розписка з підписами жінки, де вказані суми по 10 і 20 тисяч доларів навесні і влітку минулого року. За словами футболіста, 20 тисяч доларів були передані Ользі додатково на відпочинок на Мальдівах з донькою. Також у чеках є щомісячні платежі на рахунок приватної школи, де навчається донька голкіпера, по 13 і більше тисяч гривень.

Нагадаємо, що скандал розгорівся кілька днів тому, коли екс-теща футболіста заявила журналістам, що він вдерся в будинок, який подружжя ділить після розлучення, і вивіз з нього документи і майно. Шовковський у своїх коментарях заявив, що приїхав до будинку шукати доньку, яку його дружина потай від нього і за підробними документами вивезла закордон і не дозволяє спілкуватися.



Навіщо? Зачем? ...
Народ! Не судіть!
Не дай вам Боже щоб від вас забирали дитину!
І ніхто не знає як у такому випадку себе поведе!
пора дома сидеть и россбираться со своими проблемами ,а не выносить на суд общественности.
Вместо разбора провальной игры команды вываливают личные дрязги игроков. Бред.
Да,совсем все плохо...Капитан
детский сад
К чему все это ему надо?
Зачем все это выносить на публику???
Я был о Шовковском лучьшего мнения...
Сховати
oleg, к тому, что в интервью его оклеветала бывшая жена. Она доказывала, что СаШо гнилой человек и дает всего 3000 гривен на содержание дочки. Но забыла, про 40 тысяч баксов, упс.
Всегда считал СаШо уравновешенным человеком. И продолжаю считать. Я думаю, что просто это уже от невозможности терпеть
давно,давно пора
И зачем это нужно выносить на публику? Эй журналисты, что больше писать неочем?
СаШо, пора.