15 лютого 2016 11:22

Директор "Арены Львов": "Обвинения в махинациях с билетами – безосновательная клевета"

Директор "Арени Львів" Денис Ринський прокоментував звинувачення на свою адресу у вiдмиваннi грошей на квитках.


- Вас відверто звинувачують у махінаціях з квитками…


- Ця інформація не відповідає дійсності. Це ніщо інше, як безпідставний наклеп. “Арені Львів”виділили мізерну частину квитків. Коли люди почали перекривати трасу, ми вийшли до них і пообіцяли зробити все можливе, аби дістати квитки для тих, кому не вистачило у черзі. Днем пізніше, ми виконали обіцяне, оскільки змогли“вибити” в федерації ще 840 квитків для активістів та учасників АТО. Ось висновок міністерської комісії (тримає в руках документ, - ред). Вони не виявили жодних порушень. Ми надали всі необхідні документи та дані. Дивно, чому якісь "треті сторони" коментують. Чому питання не задають федерації футболу, яка займалася розподілом квитків. Ми з керівником служби безпеки стадіону цю ситуацію витягли на своїх плечах, а хтось нас крайніми робить.


- Давайте покажемо висновок комісії читачам…


- Звичайно, давайте покажемо. Проте я не буду виправдовуватися перед невідомою мені людиною. Якщо правоохоронні органи хочуть звертатися до нас, то ми надамо документи. Але не буду вступати в неконструктивний діалог, оскільки вважаю ситуацію вичерпаною.


- Подаватимете до суду?


- Сподіваюсь, пан Мартиненко обгрунтує сказане або вибачиться за безпідставний наклеп у мій бік. Враховуючи, що зараз є велика кількість роботи перед початком складного 2016 року, я не маю ані бажання, ані часу відволікатись на подібні речі.