10 лютого 2016 10:34

Вратарь, которого сватали в "Динамо", переходит в "Ворсклу"

Молодіжний склад полтавської «Ворскли», два тижні відпрацювавши на навчально-тренувальному зборі в селищі Чкаловому Дніпропетровської області, продовжить відточувати майстерність на турецьких полях, куди сьогодні вночі вирушить разом з основним складом. Мешкатимуть і тренуватимуться старші з молодшими будуть пліч-о-пліч, що дасть можливість тренерам головної команди отримувати більше інформації про тих, хто не сьогодні, завтра зможе допомогти в ротації складу.


У «Ворскли» U-21 поповнення - одразу три представники різних амплуа підписали річні трудові угоди з «біло-зеленими». Як зазначає старший тренер «дубля» Олександр Омельчук, із безлічі спочатку запрошених на оглядини хлопців, саме ці переконали, що зможуть підсилити гру команди.

Голкіпер збірної України U-18 Вадим Шевчук (27.07.1998) прийшов із запорізького «Металурга», який завжди славився своєю воротарською школою. Одягне футболку полтавського клубу й екс-капітан дніпропетровського «Дніпра» U-19, захисник Михайло Варен (24.01.1196). Нападник Максим Прядун (17.02.1997), який прийшов із маріупольського «Іллічівця», покликаний посилити атаку. Бажаємо хлопцям якомога швидше влитися в новий колектив і починаючи з весни радувати полтавських уболівальників надійною, красивою і результативною грою.