9 лютого 2016 11:54
1

Игорь СУРКИС: "Ярмоленко нельзя купить так, как "Анжи" купил у "Шахтера" Виллиана"

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що у контракті Андрія Ярмоленка немає пункту про викуп гравця за певну фіксовану суму.

Про це він сказав в ексклюзивному коментарі Gazeta.ua.

"Ярмоленка не можна купити так, як "Анжі" купив у "Шахтаря" Вілліана, - говорить Суркіс. - Ми застереглися від цього. З одного боку, ніби непогано, що за гравця можна виручити дуже великі гроші. А з іншого - втрачати напередодні вирішальних матчів одного з провідних виконавців, мабуть, не дуже добре. Знаючи свого колегу Ахметова, я з упевненістю можу сказати, що він нізащо б не погодився напередодні двобою з "Боруссією" продати Вілліана. Але, на жаль для "Шахтаря", такий пункт у контракті був".


Президент "Динамо" зізнався, що його вже втомили розмови про трансфер Ярмоленка.

"Я вважаю, що ніякого інтересу поки немає. Інтерес - це тоді, коли можливі покупці повідомляють про свій намір клуб, де виступає гравець, що їх цікавить. Якщо наші люди хочуть переглянути когось, то ми телефонуємо до клубу, просимо зустрітися, знайти місця на стадіоні. Ми можемо не персоніфікувати, хто конкретно нас цікавить, але клуб повідомимо обов'язково", - розповів Суркіс.

нельзя просто так взять и купить Ярмоленко ))