21 листопада 2015 23:13

Ахлидин ИСРАИЛОВ: "Нам не хватает результативного нападающего"

Один із лідерів «Динамо-2» розповів про матч із «Миколаєвом» та поділився враженнями від першої частини сезону в першій лізі.


- Ми сьогодні більше володіли м’ячем, мали більше гострих моментів. Вважаю, втратили два очки, оскільки повинні були вигравати.


- В якому з гольових моментів команда була ближчою до гола?


- На самому початку матчу Маїк вибігав віч-на-віч із голкіпером, але не завдав удару по воротах. Після перерви було багато прострілів із флангів, Трояновський кілька разів опинявся на ударній позиції, але підвела реалізація.


- Які загалом враження від першої частини сезону? Чи закономірна нинішня позиція команди?


- Думаю, так. Дійсно, ми дуже добре розпочали сезон, але потім настав якийсь спад. У деяких іграх ми грали краще за суперника, але пропускали прикрі голи через індивідуальні помилки. Тому, як на мене, все закономірно.


- Яка найбільш вдала гра команди в першій частині сезону?


- Загалом, можу відзначити багато ігор, де ми на останніх хвилинах виривали перемогу. Зокрема, назву матч 2-го туру з «Десною», де ми забили переможний м’яч уже в компенсований час.


- Погоджуєшся, що не вистачає балансу – маючи надійний захист, при цьому накульгує реалізація…


- Справді, ми маємо багато моментів, але не вистачає результативного нападника, який хоча б один із двох моментів реалізовував. Загалом, думаю, під час зимового міжсезоння потрібно взяти кількох гравців, аби підвищилася конкуренція.


- Що можеш сказати про свою гру в першій частині сезону?


- Звичайно, могло бути й краще. Були ігри, коли грав добре, були не дуже. Потрібно тримати марку та демонструвати стабільно високий рівень від матчу до матчу.